Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ




























































































ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ "ΠΡΟΚΛΗΣΗ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ!


Ουδείς έγραψε, από το Greek American News Agency, ότι έγινε δίκη. Άλλο καταδικάστηκε και άλλο έγινε δίκη! Την απέφυγε ο κ. Λυκομήτρος, την δίκη ακριβώς γιατί ήξερε την εκ των πραγμάτων ενοχή του για αυτό και επέλεξε την γνωστή διαδικασία των διαπραγματεύσεων που ισχύει εδώ στις ΗΠΑ Plea of No Contest δηλαδή έκκληση να μη γίνει δικαστήριο, πάει σε διαπραγματεύσεις για να μην υπάρξει η ακροαματική διαδικασία, κοινώς να μη γίνει δημόσια δίκη. Γιατί κατά την διάρκεια της δίκης συνήθως αποκαλύπτονται τα περισσότερα στοιχεία και εν συνεχεία διαπραγματεύεται ο κατηγορούμενος την ποινή του.
Είναι πια καθαρή πρόκληση να δημοσιοποιούνται στοιχεία ατράνταχτα, αδιάσειστα και ντοκουμέντα που δεν επιδέχονται ουδεμία αμφισβήτηση τα οποία τον εμφανίζουν με την φόρμα του φυλακισμένου(sic) και τις χειροπέδες στα χέρια και εκείνος να ισχυρίζεται γραπτώς ότι ουδέποτε φυλακίστηκε έστω μια ημέρα ή μια ώρα απευθύνοντας μάλιστα και το σχετικό υποκριτικό ερώτημα να του πούμε πότε ο εκδότης του Κ φυλακίστηκε έστω μια ημέρα ή μια ώρα;



Όχι μόνο προ-φυλακίστηκε για την υπόθεση John Apocotos για αρκετούς μήνες, αλλά επανειλημμένα εν συνεχεία συνελήφθη μετά την καταδικαστική εις βάρος του απόφαση τον Νοέμβριο του 1993! Επί πλέον συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές του τοπικού καταστήματος των φυλακών της Πολιτείας της Φλόριδας, τον Νοέμβριο του 1995 όταν προσπάθησε να αποδράσει δυο (!) φορές από τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί ως ποινή εις βάρος του όταν ακόμα φορούσε για πέντε συνεχή έτη στο πόδι το γνωστό "ηλεκτρονικό βραχιόλι"!
σε λίγο θα έχετε την ευκαιρία να το διαπιστώσετε πότε; και πού; φυλακίστηκε; πότε; και πόσες φορές; μέσα σε διάστημα δυο ετών συνελήφθη και οδηγήθηκε και πάλι(μόνο για εκείνη την περίοδο μιλάμε 1993-1995) στις φυλακές στην πολιτεία της Φλόριδας..



Όλα αυτά που γράφει και λέει σήμερα, απειλώντας με ύβρεις όποιον μας μιλάει –τώρα πια δεν πιάνουν σε κανέναν το είπαμε και το γράψαμε αρκετές φορές – και καλό θα ήταν να μην προκαλεί (άλλο την τύχη του) γιατί θα αναγκαστούμε να δημοσιοποιήσουμε και άλλα βαρύτερα στοιχεία εις βάρος του –για την μετέπειτα έκνομη και παράνομη δράση του και άσχετα με αυτή την ζοφερή και σκοτεινή υπόθεση του άτυχου 86χορνου γέροντα John Apocotos που θα τον φέρουν αντιμέτωπο πάλι με την αμερικανική δικαιοσύνη!
Δικαιοσύνη που δυστυχώς για εκείνον δεν θα αποφύγει ούτως ή άλλως με την δημοσιοποίηση των νέων στοιχείων για τον μυστηριώδη θάνατο του άτυχου 86χρονου "John Apocotos" εκείνην μοιραία νύχτα στο πάρκινκ που βρέθηκε το θύμα…

Όσο για το «απόσπασμα» του μάρτυρα, ας έχει υπομονή ο κ. Λυκομήτρος και εμείς θα του ξανά θυμίσουμε την συγκλονιστική κατάθεση της πρώην συζύγου του Χριστίνας Λυκομήτρου.
Και για να δώσουμε λίγο το βαρύ κλίμα της σκοτεινής υπόθεσης αξίζει να τονιστεί ότι ήταν τόσο έντονο με καθημερινές απειλές, ύβρεις, εκβιασμούς και τραμπουκισμούς όπως αναφέρεται όχι μόνο στις εκθέσεις των αρμοδίων αρχών αλλά και στα δημοσιεύματα της εποχής που όταν η μάρτυρας Χριστίνα Λυκομήτρου (πρώην σύζυγος του) προσήλθε στην προανακριτική διαδικασία για λόγους ασφαλείας επειδή καθημερινά δέχονταν απειλές για την ίδια και το παιδί της και από τον Γιώργο Λυκομήτρο(!!) οι αρχές την προσήγαγαν φορώντας της αλεξίσφαιρο γιλέκο!

Διαβάστε την συγκλονιστική κατάθεση της Χριστίνας Λυκομήτρου

Τώρα κρίνετε αν υπάρχει έστω και ίχνος αληθείας στους ψευδείς και ανυπόστατους ισχυρισμούς του κ. Λυκομήτρου- ακόμα και σήμερα όταν έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη οριστηκά και αμετάκλειτα εις βάρο του– εξακολουθεί να μιλά εναντίον της πρώην συζύγου και μητέρα του υιού του!

Θολά πια και αναγκαστικά αναφέρεται σε αυτή την σκοτεινή υπόθεση χωρίς να λέει πολλά... όσο για το απόσπασμα του «ψευδομάρτυρα» όπως αποκαλεί τον μάρτυρα γιατί δεν παραθέτει το αυτούσιο ντοκουμέντο της κατάθεσης; Το όνομα και όλα τα στοιχεία; Ας έχει υπομονή θα δημοσιοποιηθούν και αυτά τα στοιχεία. Εκείνος τα έχει όλα στο αρχείο του γιατί δεν δίνει κάτι στην δημοσιότητα που θα ανατρέπει τις αδιάψευστες συγκλονιστικές αποκαλύψεις εις βάρος του; Για να δει και ο αναγνώστης και κάθε σκεπτόμενος πολίτης, αν κάτι από αυτά που λέει και γράφει έχουν έστω κάποια μικρή δόση αληθείας…


Γιατί αφού σας «διαβάλλουμε» κ. Λυκομήτρο δεν παραθέτετε κάποια στοιχεία της αθωότητας σας που να δείχνουν και να αποδεικνύουμε ότι εμείς είμαστε όντως συκοφάντες. Λασπολόγοι και εκβιαστές; Γιατί δεν έχετε! Όλα τα στοιχεία είναι συντριπτικά εις βάρος της ενοχής σας!
Γιατί να θυμίσουμε και κάτι ακόμα ότι μέχρι πρότινος ο κ. Λυκομήτρος ισχυριζόταν ότι ουδέποτε υπήρξε κάποιο θέμα δίκης δικής του. Ουδέποτε-έλεγε και έγραφε - προφυλακίστηκε πολύ περισσότερο ουδέποτε –έλεγε και έγραφε- καταδικάστηκε. Φτάνει στο σημείο να απευθύνει και δημόσια ερώτηση πρόκληση για το «πότε ο «εκδότης» του Κ Γιώργος Λυκομήτρος καταδικάστηκε και από ποιο δικαστήριο έστω σε μια ημέρα ή μιας ώρας φυλάκιση;»

Η απάντηση θα δοθεί δημόσια με τον πιο κατηγορηματικό και αδιάψευστο τρόπο, με ντοκουμέντο που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση και ας προσπαθήσει να διαστρεβλώσει δημόσια έγραφα αμερικανικών αρχών.

Αν είναι δυνατόν μετά από όσα έχουμε αποκαλύψει με λεπτομέρειες για τις δίκες και τις καταδίκες του το 1993, να ισχυρίζεται ακόμα ότι λασπολογούμε ή ότι τον συκοφαντούμε.
Αν ο Γιώργος Λυκομήτρος-και οι περί αυτών - δεν έχει κατανοήσει ακόμα ότι είναι τουλάχιστον γελοίο να ισχυρίζεσαι ότι δεν έχει κάνει ποτέ φυλακή ενώ χιλιάδες αναγνώστες στο διαδίκτυο τον βλέπουν με την φόρμα της φυλακής και τις χειροπέδες στα χέρια, τότε πράγματι ο άνθρωπος δεν έχει χάσει μόνο την επαφή με την πραγματικότητα γύρω του αλλά ζει σε ένα κόσμο βαθιά, διεφθαρμένο συνειδησιακά και ψυχολογικά αρρωστημένο από τον οποία αδυνατεί να βγει.

Γεμάτος εμπάθεια, πάθος αρρωστημένο εξακολουθεί να λέει ψέματα! Ακόμα και τώρα που τα στοιχεία είναι καταιγιστικά συντριπτικά εις βάρος του, "γράφει" ψεύδη και αοριστίες επιχειρώντας να απαντήσει και κάνει την μια γκάφα μετά την άλλη! Ψέμα στο ψέμα!
Αυτό όμως που δείχνει να τρέμει είναι τα νέα στοιχεία που ξέρει πια ότι διαθέτουμε για την συγκλονιστική αυτή υπόθεση που έστησε εναντίον του 86χρονου John Apocotos με στόχο να υφαρπάξει την περιουσία, και τα μετρητά που έτσι και αλλιώς έκλεψε από τον ατυχή γέροντα λίγο πριν τον αιφνίδιο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μυστηριώδη θάνατο του στις 13 Ιουλίου του 1991... Γιαυτό και προετοιμάζει το έδαφος λέγοντας ότι είναι έτοιμος αν χρειαστεί να ξανά προφυλακιστεί...

Δυστυχώς, όλα αυτά που αναφέρει ο κ. Λυκομήτρος είναι απλά για τα προσχήματα αλλά και για την δική του καταρακωμένη ψυχοσύνθεση –γιατί ούτε και ο ίδιος πιστεύει αυτά που γράφει- ακριβώς διότι έχει υποστεί όχι απλό ράπισμα στο σκαμμένο από τα βάσανα των φυλακών και της κοινωνικής απόρριψης πρόσωπο του, αλλά χτύπημα στον σβέρκο (κοινώς σφαλιάρα) τέτοιο, και τόσο απότομο και με τόση ένταση που το πρόσωπο του γεμάτο λάσπη και βρώμικο χώμα θα παραμείνει βαθιά χωμένο (κάνοντας λακούβα) μέσα στη γη πλέον για τα επόμενα χρόνια της ζωής του…
..Εκτός αν μεταμεληθεί και μετανοήσει για όσα έχει διαπράξει εις βάρος 10αδων ανθρώπων στην ομογένεια. Από εκεί και έπειτα το λόγο έχει ο Θεός για να τον κρίνει κάποτε. Όχι εμείς. Η κοινωνία τον έχει κρίνει και τον έχει κατατάξει εκεί που επέλεξε ο ίδιος όταν με επιλογή του ακολούθησε τον εύκολο δρόμο του εύκολου και παράνομου κέρδους σε κάθε βήμα της ζωής του από τα χρόνια που ήρθε στην Αμερική… και εδώ σταματάμε για να μην ανοίξουμε και αυτό το κεφάλαιο γιατί; και πώς; ήρθε στην Αμερική… {Α.Σ.}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου