Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΚΔΟΤΗΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ(GEORGE LIKOMHTROS) ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΡΟΣ Α' Ο "ΤΙΜΗΤΗΣ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!















































































Με την σημερινή δημοσίευση μας, δίδεται και δημοσίως πια η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΝΑΓΩΝΙΑ ( και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ) ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΥ "ΕΚΔΟΤΗ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ "ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ" την οποία μας απευθύνει εδώ και καιρό για το "πότε και από ποιο; δικαστήριο καταδικάστηκε ο εκδότης του "Κ" έστω σε μια ημέρα ή μιας ώρας φυλάκιση"
Με την σημερινή μας αποκάλυψη ουσιαστικά κλείνει το εισαγωγικό μέρος αυτής της Α' φάσης της έρευνας για την σκοτεινή και θολή υπόθεση του αιφνίδιου και μυστηριώδους θανάτου στις 13 Ιουλίου του 1991 του 86χρονου γέροντα John Apocotos.
Παραθέσαμε μια σειρά αδιάσειστα στοιχεία, δημοσιεύματα της εποχής, αποδείξεις και μαρτυρίες μέσα από καταθέσεις, που δίνουν ανάγλυφα το πορτραίτο του "εκδότη" της ιστοσελίδας ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ, του Γιώργου Λυκομήτρου.
Δεν σχολιάσαμε στοιχεία της υπόθεσης ούτε δημοσιεύσαμε -ακόμα - όλα τα νεότερα συγκλονιστικά στοιχεία που φέρνει στο φως η δημοσιογραφική σκαπάνη. Δώσαμε τα πιο χαρακτηριστικά της υπόθεσης με πρωταγωνιστή και ιθύνοντα νουν του όλου σχεδίου τον Γιώργο Λυκομήτρο, χωρίς να παραθέσουμε-προς το παρόν- άλλα στοιχεία της ογκώδους δικογραφίας, προκειμένου να δει και να κρίνει, ο κάθε αναγνώστης ένθεν κακείθεν, από τα δημοσιευμένα στοιχεία της υπόθεσης που ανασύραμε στο φως της δημοσιότητας, όχι χωρίς λόγο και αναίτια, το ποιόν, το ήθος, τον χαρακτήρα και το μέχρι που είναι ικανός να φτάσει ο "κύριος" Λυκομήτρος όταν ακόμα και σήμερα 17 χρόνια μετά, δεν διστάζει παρά την αμετάκλειτη καταδικαστική εις βάρος του απόφαση για κακούργημα(με την ελληνική νομολογία), εξακολουθεί -εις μάτην πλέον- να ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν φυλακίστηκε ή ακόμα χειρότερα ποτέ δεν καταδικάστηκε!
Αρχικά ο κ. Λυκομήτρος έλεγε, τότε που απλά και μόνο σχολιαστικά το 2007 είχαμε αναφερθεί φωτογραφικά και χωρίς να δώσουμε περαιτέρω στοιχεία, ότι "όλα είναι ψεύδη, συκοφαντίες και κατά φαντασίαν ιστορίες άθλιου συκοφάντη" όπως ακόμα σποραδικά και που, εν πλήρει συγχύσει και ασυγκράτητο ψυχολογικό παρορμητισμό, αναφέρει στα παραληρηματικά λιβελογραφήματα του.
Μετά, άρχισε να παραδέχεται ότι υπήρξε κάποιο "προσωπικό θέμα-προσωπική οικογενειακή υπόθεση" όμως, με την πρώην σύζυγο του που του "έστησε" την υπόθεση αυτή-αν είναι δυνατόν- για να του πάρει το παιδί!
Υποτιμά και προσβάλλει την νοημοσύνη των πάντων σε Ελλάδα και ειδικά στην Αμερική με όσα ισχυρίζεται -πια έστω και καταπονημένος ψυχολογικά μετά την αποκάλυψη όλων αυτών των συνταρακτικών εις βάρος του στοιχείων- φτάνοντας στο σημείο να κατηγορεί την ίδια την μητέρα του παιδιού του για σκευωρία εναντίον του.
Υπερηφανεύεται και αυτοπροβάλλεται ως υπερήφανος για τις πράξεις του αυτές δηλώνοντας μάλιστα ότι εξακολουθεί να κοιμάται ήσυχος...
Δηλαδή, επιχειρεί να πει-δειλά αλλά δεν του βγαίνει από πουθενά- ότι του στήσανε μια τόσο σοβαρή υπόθεση με εγκληματικές προεκτάσεις η γυναίκα του, οι συνεργοί που και αυτοί καταδικάστηκαν-αλλά όχι με τόσο βαριές ποινές όπως ο Γιώργος Λυκομήτρος -και μόνον εκείνος πήγε φυλακή(!) και όλο το δικαστικό σύστημα για να του πάρουν το παιδί! Τα έβαλε λέει με το σύστημα! Αν είναι δυνατόν! Πόσο προκλητικός μπορεί να είναι όταν μετά από τόσα στοιχεία εξακολουθεί να σπιλώνει την υπόληψη της καταταλαιπωρημένης (πρώην) συζήγου και μητέρα του παιδιού του. Προσπαθεί δηλαδή να πείσει ποιους με όλα αυτά που ισχυρίζεται; Να διαβάλει και να διασύρει, με τον πιο αισχρό και χυδαίο τρόπο την μητέρα του παιδιού του αντί να παραδεχτεί την αλήθεια και επιτέλους να συμορφωθεί 56 ετών άνθρωπος!
Το ερώτημα πια δεν είναι αν ο κόσμος που παρακολουθεί το "σήριαλ Λυκομήτρου" έχει πεισθεί περί του ήθους και του χαρακτήρα του ανδρός που αυτοαναγορεύτηκε και σε "τιμητή" του Ελληνισμού, αλλά αν ο ίδιος πιστεύει όλους αυτούς τους θολούς σποραδικούς, αντιφαντικούς και συχνά αντικρουόμενους μεταξύ τους ισχυρισμούς που προβάλλει ως "απάντηση" στις αποκαλύψεις μας.
Το ερώτημα πια είναι ως που μπορεί να φτάσει το θράσσος του ανθρώπου αυτού και τι άλλο μπορεί κάποιος να περιμένει από έναν τέτοιο χαρακτήρα;
Πολλά και καυτά τα ερωτηματικά όμως και για πολλούς άλλους τα οποία θα δούμε στο τέλος αυτής της έρευνας.
Το ίδιο σοβαρά τα ερωτηματικά που εγείρονται και για τις ευθύνες πολλών άλλων στην Ομογένεια που τον σιγοντάρουν εδώ και χρόνια και ακόμα πιο σοβαρές οι ευθύνες άλλων προσώπων πολιτικών και υπαλλήλων της ελληνικής πολιτείας που ενώ ήξεραν -και αν δεν ήξεραν όφειλαν να ερευνήσουν όπως οι προκάτοχοι τους επί 15 συναπτά έτη- που "αμνήστευσαν" τον κύριο αυτό... θα δούμε παρακάτω τι εννοούμε και ποιες αποκαλύψεις έπονται...
Και εν συνεχεία από την διατυπωμένη και διακηρυγμένη δημόσια θέση του ότι ουδέποτε φυλακίστηκε ή προφυλακίστηκε φτάσαμε στην παραδοχή εμμέσως πλην σαφώς ότι προφυλακίστηκε -και μάλιστα επειδή γνωρίζει εκείνος καλύτερα από μας τι έχουμε στα χέρια μας- προαναγγέλει διακριτικά ότι αν χρειαστεί να ξανά προφυλακιστεί θα το κάνει!
Η έρευνα αυτή ήταν αναγκαία προ πολλού γιατί ο "κύριος" αυτός έχει σπιλώσει, χλευάσει, και ατιμάσει πολλούς αθώους και μάλιστα αγωνιστές της Ομογένειας. Εδώ και μερικά χρόνια άλλοτε με το πρόσχημα της σάτιρας, και άλλοτε ευθέως, διαβάλλει, διαστρεβλώνει, συκοφαντεί, εκβιάζει, τρομοκρατεί και γεμίζει τον κόσμο με απίστευτες βρωμιές και ανυπόστατες ιστορίες που το μόνο που καταφέρνουν είναι να διαρρηγνύουν το κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι.
Η "φιλοσοφία" του, όπως ο ίδιος συχνά την αναλύει μεταξύ τύρου και αχλαδίου, και είχαμε την ευκαιρία δια ζώσης και εκ του σύνεγγυς να διαπιστώσουμε με "επιχειρήματα" είναι "βάλτη κωλόρατσα να σκοτώνεται" όπως ο ίδιος λέει και ξανά λέει. Τα "κείμενα" του, όταν δεν αποτελούν λίβελογραφήματα, όπως αυτά των τελευταιών ημερών, διακρίνονται από αρρωστημένη εμπάθεια εναντίον του Ελληνισμού και της Εκκλησίας. Επιτέθεται εναντίον προσώπων και θεσμών. Συγχέει σκοπίμως την γόνιμη και επικοδομητική κριτική με τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και τον διασυρμό που επιχειρεί συστηματικά εδώ και δυο δεκαετίες. Λοιδωρεί και χλευάζει τους πάντες λες και εκείνος είναι ο άμεμπτος! Μιλά διεκδικώντας εύσημα ηθικής, όταν ο ίδιος έχει ξεπεράσει κάθε όριο ηθικής όχι μόνο με αυτή την υπόθεση που συγκλόνισε τον Ελληνισμό των ΗΠΑ αλλά και με δεκάδες άλλες περιπτώσεων όπου και αν έχει περάσει με την πένα του ή ο ίδιος προσωπικά. Θα μπορούσαμε να παραθέτουμε εδώ τα 10αδες email με τις καταγγελίες που λάβαμε εις βάρος του αλλά δεν θα μπούμε σε περιπτωσιολογία όχι μόνο γιατί δεν αξίζει τον κόπο αλλά και διότι ουδείς μας διεκδίκησε ρόλο δικαστή ή εισαγγελέως! Η αμερικανική δικαιοσύνη για τον κ. Λυκομήτρο αποφάνθηκε όχι μόνο φορά και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά. Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να αναδείξει την αλήθεια και τα γεγονότα με στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα. Από εκεί και πέρα τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει ο αναγνώστης.
Ο Γιώργος Λυκομήτρος δυστυχώς για τον ίδιο δείχνει να μισεί οτιδήποτε θετικό και δημιουργικό προσπαθεί να κάνει ο οποισδήποτε ομογενής ο οποίος δεν θα του τα σκάσει για τις ανάγκες της ιστοσελίδας και του διαδικτυακού πειρατικού και χωρίς άδεια ραδιοφώνου του.
Κάνει τα πάντα, εκ συστήματος και φιλοσοφίας και βάση σχεδίου, για να διαλύσει οποιαδήποτε προσπάθεια. Ακόμα και η όποια θετική κριτική ασκεί στα όντως κακώς κείμενα της "οργανωμένης ομογένειας" διάκεινται από εμπάθεια προς πρόσωπα -και εδώ σημείο και κριτήριο αναφοράς του είναι οι "καλοί" που του δίνουν 100 και 200$ και οι κακοί αυτοί που δεν του τα σκάνε! Αν και στην αυτή φιλοσοφία και αντίληψη δυστυχώς κινούνται και αρκετοί άλλοι του σάπιου και σαθρού συστήματος που λέγεται media.
Αναλώνεται σε ψεύδη και συκοφαντίες εδώ και χρόνια. Μα και στα χρόνια που ήταν στην "Πρωινή" ή αλλού ακόμα και στην δική του για λίγο καιρό ομώνυμη έντυπη έκδοση, αντί να γράφει το ρεπορτάζ συχνά γινόταν "πρωταγωνιστής" επεισοδίων σε συνελεύσεις, έβαζε λόγια και συχνά με ψεύδη στους μέν για να αντιδράσουν οι δε, προκειμένου να έχει "θέμα", να λοιδορήσει, να χλευάσει, να συκοφαντίσει και εν τέλει να λασπολογήσει εναντίον επιλεγμένου κάθε φορά "στόχου". Με το αυτό κριτήριο πάντα. Ποιος του τα σκάει και πόσα κάθε φορά! Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς για τον κ. Γιώργο Λυκομήτρο, τον άνθρωπο που έχει αναγάγει το ψέμα και την διαβολή, τις συκοφαντίες και τις ύβρεις, το κουτσομπολιό και τις διαδόσεις, τις "φήμες" και τα rumors σε "δημοσιογραφία"!
Κατηγορεί άλλους, και εν προκειμένω τον δημοσιογράφο και υπεύθυνο διαχείρησης και διεύθυνσης του ειδησεογραφικού πρακτορείου Greek American News Agency, Αλέξανδρο Στεφανόπουλο αυτά για τα οποία ουσιαστικά βαρύνεται ο ίδιος με δεκάδες περιπτώσεις συστηματικής απάτης να τον κυνηγούν από το παρελθόν και το παρόν. Η όποια "αντίδραση" του αναμενόμενη(!) ούτε και περιέμενε κανείς από τον άνθρωπο αυτό να παραδεχτεί την αλήθεια και τα γεγονότα που παραθέτουμε με στοιχεία και αποδείξεις.
Εκδικητικός όντως και αρρωστημένης ψυχολογίας καταφέρεται εναντίον συναδέλφου, αναίτια πιστεύοντας ότι έτσι θα εκβιάσει για να σταματήσει η δημοσίευση της έρευνας και των νέων στοιχείων. Κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει! Διαβάλλει και συκοφαντεί εκ συστήματος, εδώ και τρία χρόνια, μια εργαζόμενη νόμιμα στις ΗΠΑ κοπέλα, άξια και πετυχημένη στο χώρο της συνάδελφο μας, η οποία συν τοις άλλοις ουδέποτε τον ενόχλησε! Μοναδικό της "αμάρτημα" -κατά τον κ. Λυκομήτρο- η σχέση και η συνεργασία της με τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο! Εμφανής στόχος του να προκαλέσει ζημιά, με τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του, στις συνεργασίες της κοπέλας με γνωστά εκδοτικά συγκροτήματα που συνεργάζεται.
Αυτή του η συμπεριφορά δείχνει ξεκάθαρα το "ήθος" και την "ποιότητα" χαρακτήρα που συνάδει απόλυτα με την συγκλονσιτική κατάθεση της πρώην συζύγου του Χριστίνας ότι "αυτός ο άνθρωπος είναι πράγματι ικανός για όλα".
Την ίδια τακτική ακολούθησε πάντα όχι μόνο τώρα, και αργότερα την 10ετια του 1980 όταν ανάγκαστηκε να φύγει από την ΝΥ μετά από μια σειρά μικρό απάτες που έστηνε για να εξασφαλίσει μικρά ή μεγάλα ποσά, για να μετοικήσει στην πολιτεία της Φλόριδας.
Και εκεί την ίδια τακτική και ακόμα χειρότερη ακολούθησε προς όλους και ειδικά προς εκείνους που στιγμιαία ή και από οίκτο, τον είχαν ευεργετήσει είτε με αρκετά σοβαρά ποσά (δανεικά και αγύριστα) -και καλό θα ήταν να μη μπούμε και εδώ στην λογική να του τα αποδείξουμε διότι θα ανοίξουμε νέα επεισόδια με αποκαλύψεις που όμως αγγίζουν και ξεπερνούν τα όρια της μικρότητας-είτε με μικρό ποσά που κάποτε βέβαια σταμάτησαν να του δίνουν αφού συστηματικά εξαπατούσε απλούς ομογενείς που τους έταζε, την μια διαφημίσεις, και την άλλη διαφήμιση από τις ραδιοφωνικές εκπομπές που έκανε είτε στο Ρ/Σ των αδελφών Αγγελάτου είτε σε άλλα προγραμμάτα που κατά καιρούς εξασφάλιζε με μικρό κομπίνες και απάτες κάθε είδους. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους πια!
Ήταν πάντα αυτός ο εύκολος δρόμος που καθόριζε την ίσαμε σήμερα πορεία, βίο, έκνομη και παράνομη πολιτεία(δημόσια και ιδιωτική) του Γιώργου Λυκομήτρου, και αυτό ήταν που για αρκετά χρόνια τον καθιστούσε για πολλούς όχι απλά επικίνδυνο αλλά αδίστακτο για όσους έζησαν από κοντά την υπόθεση με την πρώην σύζυγο του Χριστίνα και τα μαρτύρια που υπέστη επί δυο χρόνια-προκειμένου να μην μιλήσει στις αρχές- αλλά και για εκείνους που ήξεραν και δεν μίλαγαν...
Μέχρι σήμερα που κάποιοι "έσπασαν" την σιωπή τους- για τον αιφνίδιο και ξαφνικό μυστηρίωδη και αναίτιο θάνατο του 86χρονου γέροντα John Apocotos.
Αναρωτίεται και "επαίρεται" προβάλλοντας ως επιχείρημα ότι δεν είχε ποτέ του(sic) αγωγές και μηνύσεις εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση, μα πως να του κάνουν αγωγή και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση; Αυτά ως μέτρα και αντίμετρα ισχύουν μόνον σε επαγγελματίες δημοσιογράφους από όσους θίγονται από τα γραφόμενα τους.
Πότε υπήρξε επαγγεματίας ο άνθρωπος αυτός με αυτό το βαρύτατο ποινικό μητρώο; Πότε τον υπολόγισε κάποιος σοβαρά για να τον αντιμετωπίσει ανάλογα; Ωστόσο, στο ρητορικό υποκριτικό του ερώτημα την απάντηση την έδιδε-και δίδει - συχνά ο ίδιος ακόμα και από Ραδιοφώνου όταν κάποιοι είχαν ξεπεράσει τα όρια της υπομονής τους με όσα τους έκανε προκειμένου να τους αποσπάσει μικρά ή μεγάλα χρηματικά ποσά. Έλεγε και λέει συχνά προκαλώντας ότι με βάση την ισχύουσα νομοθεσία περί ελεύθερης έκφρασης " και να μου κάνετε μήνυση εδώ θα είμαι-παριστάνοντας τον νταή πολλές φορές ακούγοντας τον σε παλιότερες εκπομπές που μας έστειλαν ομογενείς και ακούσαμε, για να προσθέσει γεμάτος σιγουριά- υπάρχει ο νόμος για την ελεύθερη έκφραση!"
Από την μια, αλλά και από την άλλη πλευρά, σε εκείνους τους ελάχιστους που έφτασαν κάποτε να τον οδηγήσουν στα αστικά δικαστήρια -γιατί τόσες ημέρες εξακολουθεί να λέει και να προβάλλει ψεύδη- το ανυπέρβλητο εμπόδιο για όλους ήταν η ουσία. 'Αφού δεν έχει τίποτα στο όνομα του τι να πάρεις ως αποζημιώση; Από πού και από ποιον να εισπράξεις τι; να ξοδέψεις χρήματα -και αυτός θα χαίρεται γιατί έτσι σου κάνει ζημιά που χαλάς γι δαύτον χρήματα και θα σε προκαλεί ακόμα πιο πολύ μπας και την πατήσεις και του ρίξεις καμία στο κεφάλι με το μπαστούνι του μπέηζμπολ για να σου πάρει έτσι χρήματα. Δηλαδή αντί να σε αποζημιώσει σε φτάνει στο σημείο με τις προκλήσεις του να τον αποζημιώσεις και από πάνω! Ε! όχι αυτό πάει πολύ. Σιγά μη πληρώνουμε κιόλας τον Λυκομήτρο! Αυτό το μάθημα που πήρε με όσα του βγάλατε στην φόρα είναι αρκετό για να μη ξανά τολμήσει να ενοχλήσει τουλάχιστον εδώ στην Φλόριδα" μας λέει γνωστός ομογενής και παράγοντας του δημοσίου βίου του οποίου το όνομα δεν δημοσιεύουμε για ευνόητους λόγους...
"Τυπώνουμε και μοιράζουμε σε φέιγβολάν τα κείμενα σας στο blog και το site σας ώστε να του τα βάζουμε στην μούρη, όταν έρχεται και μας ενοχλέί ή μας βρίζει γιατί δεν βγήκαμε να κάνουμε πλάκα στην εκπομπή του" μας λέει άλλος ομογενής που επίσης μας τον έχει καταγγείλει για σωρεία μικρό απατών.
Μιλήσαμε με δεκάδες ομογενείς από Φλόριδα που μας έστειλαν email άλλοι για να συγχαρούν και άλλοι για να καταγγείλουν την δική τους ιστορία που έζησαν με τον Γιώργο Λυκομήτρο ενδεικτικό όμως της ατμόσφαιρας που έχει δημιουργήσει ο άνθρωπος αυτός στην μικρή κοινωνία της ελληνικής κοινότητας στην περιοχή, είναι ότι ουδείς δέχτηκε να μιλήσει επώνυμα όχι από φόβο τώρα πια αλλά γιατί θέλει την ησυχία του όπως μας είπε μέλος του "Μακεδονικού Συλλόγου ο Μέγας Αλέξανδρος" από τον οποίο τον εξεδίωξαν το 2005 επειδή έκανε -όπως πάντα - κατάχρηση όχι μόνο της φιλοξενίας που του παρείχαν αλλά και διόγκωνε τους λογαριασμούς των τηλεφώνων του συλλόγου -στον οποίο διέμενε γιατί όπως πάντα αναζητεί στέγη σε συλλόγους που έχουν ιδιόκτητο κτήριο για να διαμένει οι λόγοι αυτής της μόνιμης επιλογής του ευνόητοι και δεν χρειάζονται ούτε ανάλυση ούτε σχολιασμό...Αποτέλεσμα; Τους κατήγγειλε τους ανθρώπους δημοσίως!

Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΟΡΙΔΑΣ «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και ο Γιώργος Λυκομήτρος. Γιατί τον απομάκρυναν και εξεδίωξαν βίαια το 2005;

Του έδωσαν στέγη και κατάλυμα όπως συνέβη με τον Μακεδονικό σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος» στην Φλόριδα και αφού εκμεταλλεύτηκε την καλοσύνη και την μεγάλη οικονομική και ηθική υποστήριξη την στιγμή που για όλους η πόρτα προς τον Λυκομήτρο ήταν ερμητικά κλειστή οι άνθρωποι του συλλόγου αυτού του στάθηκαν με κάθε τρόπο. Οικονομικά. Κοινωνικά και κυρίως ηθικά όταν για όλους στην τοπική κοινωνία, ήταν αποδιοπομπαίος και καταδικασμένος στην συνείδηση της ομογένειας εκεί στην ελληνική κοινότητα της Φλόριδας, λόγω του παρελθόντος του αλλά των βασανιστικών μαρτυρίων που υπέβαλε την πρώην σύζυγο του για να μην καταθέσει στις αρχές για την υπόθεση “John Apocotos” ο μικρός αλλά τίμιος σύλλογος τον στήριξε. Τον φιλοξενούσε –κάτι που έκανε και μονίμως κάνει ο Γ.Λ με οργανισμούς που έχουν κτήριο .- και αφού τους υπερχρέωσε σε τηλέφωνα, και άλλα έξοδα, έχοντας παράλληλα κάνει και κατάληψη στα γραφεία του συλλόγου στο τέλος τους διάσυρε βρίζοντας και καταγγέλλοντας τους(!) επειδή απλά του ζήτησαν να αποχωρήσει ήρεμα για να σταματήσει να χρεώνει, να εκμεταλλεύεται και να καταχράται τον Μακεδονικό σύλλογο με περιττά έξοδα. ΙΔΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Πώς –ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ –ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» !
Όλα αυτά τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2005… και να σκεφθεί κανείς ότι τότε δεν υπήρχε κανείς να τον ερευνά για να του "στήσει προβοκάτσιες" και να τον «διαβάλλει» όπως σήμερα ισχυρίζεται με όσα σταδιακά αποκαλύπτονται για το βίο… την παράνομη και έκνομη δράση του… την πολιτεία και τα κατορθώματα του…Και φυσικά και αυτό το κείμενο του το έχει εξαφανίσει όπως πάντα από το αρχείο της ιστοσελίδας όπως κάνει πάντα!
Στο δεύτερο και ουιαστικότερο μέρος της έρευνας μας το οποίο θα επακολουθήσει, μιας και προκληθήκαμε να τον αντιμετωπίσουμε με επιχειρήματα, και θα ακολουθήσει σε ευθετότερο χρόνο, θα έχει την ευκαιρία ο αναγνώστης αλλά και ο ερευνητής και ιστορικός του μέλλοντος, που τυχόν θα ασχοληθεί με την κατάσταση των Ομογενειακών ΜΜΕ να δει ακόμα περισσότερα στοιχεία με παρόμοιες περιπτώσεις που αφορούν στον βίο...την δράση...και την "δημόσια πολιτεία" του Γιώργου Λυκομήτρου όπως αυτή, η μια εκ των 10αδων που αποκαλύψαμε σήμερα με τον "Μακεδονικό Σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος" στην πολιτεία της Φλόριας.

Μέχρι σήμερα αφήσαμε τον αναγνώστη να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα διαβάζοντας τα πλέον σημαντικά δημοσιεύματα, από τον αμερικανικό Τύπο της περιοχής -και χωρίς να παραθέσουμε τις δεκαδες αναφορές σε άλλες επίσης αμερικάνικες ή ελληνικές ομογενειακές εφημερίδες - για αυτή την υπόθεση, αλλά και το ποιος ακριβώς είναι τελικά ο Γιώργος Λυκομήτρος για να αφήσουμε ανεπηρεάστη την κρίση σας.
Στην συνέχεια της έρευνας μας για την σκοτεινή υπόθεση του άτυχου γέροντα 86χρονου John Apocotos θα έχει την δυνατότητα ο αναγνώστης να δει με λεπτομέριες πια την υπόθεση που δικαίως συγκλόνισε τον Ελληνισμό της Αμερικής (1993-1995) ακριβώς διότι "πρωταγωνιστής και ιθύνων νους" της εγκληματικής αυτής δράσης ήταν ένας πρώην δημοσιογράφος και μάλιστα σε έγκριτες εφημερίδες της Ομογένειας όπως η "Πρωινή" και ο "Εθνικός Κήρυκας"...
Θα δούμε ακόμα τι είχαν δηλώσει τότε συνάδελφοι και των δυο εφημερίδων για την υπόθεση αλλά τι απάντησαν στο ερώτημα της αμερικανίδας συναδέλφου γιατί η υπόθεση δεν έχει την αντίστοιχη προβολή στα ομογενειακά μέσα της εποχής (ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ & ΠΡΩΙΝΗ)...
ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.
ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...η έρευνα και το ρεπορτάζ συνεχίζεται
ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ και την ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ} ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου