Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ & ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ GREEK AMERICAN NEWS AGENCY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ OFFICIAL ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Από την εταιρία και το ομώνυμο πρακτορείο Greek American News agency με αφορμή τελευταία προσωπική επίθεση, συκοφαντικά, αναληθή, και υβριστικά δημοσιεύματα του «γνωστού» στην ομογένεια για τον βίο… την «πολιτεία»… την δράση… τις καταδίκες… και τα κατορθώματα του Γιώργου Λυκομήτρου, ιδιοκτήτη και διαχειριστή της ιστοσελίδας ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.ΝΕΤ ανακοινώνονται τα εξής:

1. Ήδη από τις 29 Ιανουαρίου 2010 δόθηκε η ειδικό πληρεξούσιο-εντολή από τον Δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο στον νομικό του σύμβουλο κ. Δημήτριο Βακαλόπουλο{Α.Μ./Δ.Σ.Σ 25383- Αχιλλέως Παράσχου 49, Αθήνα } για μήνυση στην Ελλάδα με αφορμή και τα τελευταία αλλά και τα προηγούμενα συνεχή συκοφαντικά και κατά συρροή υβριστικά ψευδή «κείμενα» εναντίον του Δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου με τελευταίο αυτό της 28ης Ιανουαρίου 2010 από τον ως άνω προαναφερόμενο(Γ.Λ.).
2. Στον ίδιο δικηγορικό γραφείο δόθηκε εντολή και πληρεξούσιο αγωγής αποζημιώσεως εναντίον του κ. Λυκομήτρου από την εταιρία Greek American News Agency,inc ύψους 5.000.000euros. Δηλώνεται ότι όποιο ποσό επιδικασθεί θα δοθεί τμηματικά σε (δευτεροβάθμιες και πρωτοβάθμιες) ομογενειακές οργανώσεις των ΗΠΑ με ιστορία, προγράμματα παιδείας και πολιτισμού, διατήρησης των ηθών, εθίμων και παραδόσεων και κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θα αναγνωσθούν και θα δημοσιοποιηθούν από αρμόδιο συμβολαιογράφο των Αθηνών παρουσία όσων(οργανώσεων) εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
3. Εγείρεται επίσης αγωγή αποζημιώσεως για αδικήματα συκοφαντικής δυσφήμισης κατ επάγγελμα, ηθική και επαγγελματική βλάβη κατά σύστημα και κατά συρροή προσωπικά από τον Δημοσιογράφο κ. Αλέξανδρο Στεφανόπουλο ύψους 2.000.000 euros. Δηλώνεται εκ μέρους του Δημοσιογράφου ότι το 40% όποιου ποσού επιδικασθεί θα δοθεί(κατατεθεί σε ειδικό ταμείο) της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ το οποίο θα είναι κλειστό και θα χρηματοδοτεί αποκλειστικά συγγράμματα, μελέτες και έρευνες για την ιστορία του Ελληνισμού της Αμερικής.
4. Εντολή και πληρεξούσιο σε γνωστό δικηγορικό γραφείο στην πολιτεία της Φλόριδας για μήνυση και αγωγή εναντίον του κ. Λυκομήτρου για τα συνεχή συκοφαντικά δημοσιεύματα καθώς διερεύνηση τέλεσης τυχόν άλλων αδικημάτων που έχουν διαπραχθεί μέσω διαδικτύου εις βάρος του προαναφερόμενου δημοσιογράφου(Α.Σ). Τα στοιχεία του δικηγορικού γραφείου για ευνόητους λόγους δεν δίδονται προς το παρόν στην δημοσιότητα, κατ απαίτηση των ιδίων των δικηγόρων που έλαβαν πληρεξούσιο εντολή.
5. Η υπόθεση της δημόσιας αντιπαράθεσης με τον κ. Λυκομήτρο ξεκινά από τον Δεκέμβριο του 2006 όταν μετά τα συνεχή ψευδή δημοσιεύματα για τις υποψηφιότητες στο ΣΑΕ στις τότε επικείμενες εκλογές, αποκαταστήσαμε την αλήθεια, συνεχίστηκε με την ίδια και ακόμα χειρότερα προσβλητική και σε προσωπικό επίπεδο επίθεση τακτική στις 16 Φεβρουαρίου 2007, όταν ψευδώς έγραφε εξακολουθητικά μια σειρά αναληθή, υβριστικά και συκοφαντικά κείμενα εναντίον του δημοσιογράφου και διευθύνοντα συμβούλου της εταιρίας μας. Δημοσιεύματα που αναρτούσε στην ιστοσελίδα του. Συνέχισε την ίδια προσβλητική τακτική με συνεχή αναληθή κατά σύστημα και κατ’ επάγγελμα ψευδή αναληθή και συκοφαντικά κείμενα που αναρτούσε στην ίδια ιστοσελίδα. Κείμενα που έστελνε σε 100ααδες αποδέκτες email με προφανή στόχο να βλάψει, το κύρος, την ηθική και επαγγελματική υπόσταση. Ούτε τότε απαντήσαμε. Αρκεστήκαμε σε κάποια σχόλια που απαντούσαν στα πραγματικά γεγονότα όσων επινόησε και έγραψε συστηματικά από το 2007.
6. ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΌΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες του Immigration πολύ περισσότερο του FBI αναζήτησαν, ή διερευνούν για κάποιο αδίκημα τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο! Και προς επιβεβαίωση και επίρρωση τούτου ΙΔΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ FBI ΣΤΙΣ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ! Πέραν τούτου του ατράνταχτου αποδεικτικού στοιχείου δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη του ψεύδους και των «σεναρίων» και των κατά σύστημα συκοφαντικών δυσφημιστικών αναρτήσεων που έκανε ο κ. Λυκομήτρος Γιώργος στην ιστοσελίδα ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.ΝΕΤ
7. Από τον Μάρτιο του 2007 συνέχισε τις επιθέσεις εναντίον της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ (συνηθισμένη πρακτική αυτή για τον κ. Λυκομήτρο) με αφορμή καταδικαστικό ψήφισμα που εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2007 εις βάρος του. Την ίδια τακτική των αναίτιων και απρόκλητων προσωπικών επιθέσεων συνέχισε ο κ. Λυκομήτρος και ολόκληρο το 2007 κατά την περίοδο που ο ίδιος οργανισμός οργάνωνε συνέδριο με θέμα Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ». Νομικά δεν απαντήσαμε ούτε το 2006 ούτε, το 2007 όταν με περίσσιο θράσος συνέχισε να προσβάλει την τιμή, την υπόληψη και την αξιοπρέπεια επαγγελματικά και ηθικά δεν λάβαμε νομικά μέτρα εις βάρος του, χάρη στην ψύχραιμη παρέμβαση γνωστών και διακεκριμένων συναδέλφων που γνωρίζουν πολύ καλύτερα το ποιόν, το ήθος και την ψυχολογικά διαταραγμένη κατάσταση του ανδρός… Αφήσαμε την υπόθεση ανοιχτή-αλλά η δημοσιογραφική έρευνα ποτέ δεν σταμάτησε- χωρίς όμως να προβούμε σε νομικές διαδικασίες… Την ίδια ήπια τακτική ακολουθήσαμε και εν συνεχεία, λόγω της γνώσης μας περί της δεινής κοινωνικής και επαγγελματικής κατάστασης που ζει τα τελευταία χρόνια… Την ίδια ήπια τακτική ακολουθήσαμε –πάντα λόγο και των φιλικών παραινέσεων φίλων συναδέλφων- παρόλο που από το 2007 μέχρι και σήμερα μανιωδώς και λυσσαλέα έστελνε και συνεχίζει να στέλνει email σε εφημερίδες, σταθμούς, οργανισμούς, πρόσωπα, φορείς εκκλησιαστικούς και πολιτικούς με προφανή στόχο να μειώσει και να προσβάλει το κύρος, το ήθος και την επαγγελματική αξιοπιστία του ιδίου δημοσιογράφου(Α.Σ.)
8. Η προσφυγή στην δικαιοσύνη, όπως το έχουμε πράξει και στο πρόσφατο παρελθόν και δικαιωθήκαμε, είναι ο μόνος δρόμος που απομένει, σε κάθε νόμιμο και εχέφρων πολίτη (ανεξαρτήτου ιδιότητας, κοινωνικού και επαγγελματικού status) προκειμένου να υπερασπιστούμε την τιμή, την υπόληψη, το ήθος και επαγγελματική αξιοπρέπεια μας που συστηματικά βάλλονται κατ επάγγελμα από τον κ. Λυκομήτρο. Όλα τα άλλα θα κριθούν στην δικαιοσύνη.
9. Εν κατακλείδι αυτό που οφείλουμε να επισημάνουμε είναι ότι: Δυστυχώς όταν η συνεχής κατανόηση εκ μέρους μας των βαρύτατων ψυχοπνευματικών, ψυχολογικών διαταραχών αλλά και της δεινής τραγικής οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης (με την πλήρη κοινωνική και επαγγελματική απομόνωση του) που έχει περιέλθει ο τελευταίος, μετά τις συνεχείς και αμετάκλητες καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του-για σωρεία βαρύτατων ποινικών πράξεων και παραβάσεων) από το 1993 και εντεύθεν, εκλαμβάνονται ως αδυναμία –η μη απάντηση εκ μέρους μας - τότε πια, το λόγο για την αποκατάσταση της αλήθειας έχει η δικαιοσύνη, είτε στις ΗΠΑ, είτε πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, αφού τα δυσφημιστικά κείμενα είναι γραμμένα στην Ελληνική.
10. Τέλος, εκ μέρους του Greek American News Agency ανακοινώνεται ότι σταδιακά τις προσεχείς ημέρες θα αρχίσει να δημοσιοποιείται πλήρης δημοσιογραφική έρευνα για τον κ. Γιώργο Λυκομήτρο, Με στοιχεία, μαρτυρικές καταθέσεις, συνεντεύξεις και ντοκουμέντα για τις έκνομες και παράνομες αξιόποινες πράξεις του, καθώς και όλες τις καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του κ. Γιώργου Λυκομήτρου. ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ “JOHN APOCOTOS” Διευκρινίζεται ότι οι δικαστικές αποφάσεις που σε καμία περίπτωση δεν αφορούν στην όποια τυχόν σχέση του με την συγγραφή κειμένων και κατ επέκταση τέλεση συναφών αδικημάτων(π.χ.συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου κτλ), διότι πολύ απλά ουδείς στις ΗΠΑ του έχει αναγνωρίσει αυτή την ιδιότητα ως νόμιμο επάγγελμα, αλλά αντιθέτως οι καταδικαστικές αποφάσεις αφορούν βαρύτατες ποινικές πράξεις όπως: διακεκριμένη μεγάλη ληστεία και συνωμοσία, συνενοχή σε πλαστή διαθήκη, απειλές κατά ζωής, κτλ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ κ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΝΚ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου