Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΝΕΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ(17 06 010) ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ 18 06 010

Χωρίς επίσημη ετοιμηγορία 3 24 ωρα πριν τις εκλογές...απέτυχε; η απόπειρα να πετάξουν 5 υποψηφίους του συνδυασμού του Δημήτρη Δημητρίου...επιμένουν οι "σκληροί" Γηργόρης Τζώτζης - Σάκης Σερέτης για ..αποπομπή του συνδυασμού Δημητρίου...κρατούν ισορροπίες οι Απόστολος Τομόπουλος...Αλλά όλοι τώρα κοιτούν την ψήφο του Βεκιαρέλη προς τα που θα γύρει..προς την νομιμότητα; ή τα θέλω και τα καπρίτσια του Πέτρου Γαλάτουλα...που κατάφερε και δίχασε και την εφορευτική επιτροπή. Εκτός και αν όλα είναι παίγνιο σικέ και έχουμε άγρια επεισόδια εν όψει των εκλογών...Το ερώτημα είναι θα γίνουν το Σάββατο όπως διαβεβαιώνουν οι μισοί της επιτροπής και οι αλλοι μισοί προβληματίζονται...
Πλήρες και αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγο...για τα ευρήματα της εφορευτικής. Τη βροχή ενστάσεων Απόστολου Σκοτίδα και Πέτρου Γαλάτουλα(ο κοινός εχθρός βλέπεις ενώνει τα διεστώτα και τις νέες πρώτες ενστάσεις που κατέθεσε χθες ο συνδυασμός του κ. Δημητρίου ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής.
Εν τω μεταξύ απόψε στο ΣΤΑΘΑΚΕΙΟ στις 8μ.μ. ο συνδυασμός του Δημήτρη Δημητρίου ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ οργανώνει πολιτική εκδήλωση


HELLENIC AMERICAN MOVEMENT - ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

ΣΤΑΘΑΚΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΚΝΤΡΟ, 8μ.μ.

Ο επικεφαλής και υποψήφιος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Δημητρίου και τα μέλη του συνδυασμού σας προσκαλούν, εν όψει των εκλογών της 19ης Ιουνίου για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, σε δημόσια ανοιχτή συζήτηση και προβληματισμό με θέμα:

« η ιστορική πορεία του ιστορικού οργανισμού, τα προβλήματα, και το μέλλον της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ. Οι Προτάσεις και οι δεσμεύσεις μας»

ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ! ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΠΙΚΟΤΗΤΑ! ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ.ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ . ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΗΣΗ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ:

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Γιατί, η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ δεν πρέπει και δεν είναι μόνον για την παρέλαση. Μπορεί να κάνει περισσότερα! Αρκεί να το θέλουμε όλοι μαζί μπορύμε!

Εμείς θέλουμε και το αποδείξαμε με την χρηστή διοίκηση και καθαρή οικονομική διαχείριση.

Τώρα, το λόγο έχετε ΕΣΕΙΣ! Οι αντιπρόσωποι!Εσείς επιλέγετε!Εσείς αποφασίζετε!

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ
...για να δούμε θα ΨΗΦΙΣΟΥΝ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου