Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Η ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ–ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σταθάκειο, Τρίτη 8 Ιουνίου 2010, 8 μ.μ.


Την Τρίτη 8 Ιουνίου 2010, στις 8 μ.μ., στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, εκ μέρους της "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ" Ελληνοαμερικανών, οργανώνεται ο πρώτος ανοιχτός δημόσιος διάλογος (DEBATE), ενώπιον κοινού, των υποψηφίων για το αξίωμα του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης: κ. Δημητρίου Δημητρίου, επικεφαλή του συνδυασμού "ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ", και κ. Ηλία Τσεκερίδη, επικεφαλή του συνδυασμού "ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ".

Οι κκ. Δημητρίου και Τσεκερίδης αποδέχονται ευχαρίστως την πρόσκλησή μας σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο, όπου θα παρουσιάσουν τις θέσεις και προτάσεις τους, αλλά και θα απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις για το μέλλον του ιστορικού οργανισμού. Τονίζεται προς τους εκπροσώπους και τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, μέσω των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ που διατηρούν, ότι η προσπάθειά μας τούτη εντάσσεται στο πλαίσιο αναβάθμισης, εκδημοκρατισμού, αλλά και διαφάνειας της δημόσιας ζωής της Ομογένειας ώστε: αφενός να ενημερώνεται υπεύθυνα η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας που θέλει να μετέχει των κοινών, και αφετέρου να δίδεται εμπράκτως ο λόγος σε όλους που εν τέλει θα πρέπει να έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε κάθε τι που τους αφορά, πολύ δε περισσότερο όταν θα πρέπει να αποφασίζουν ποιά, ποιός ή ποιοί θα τους εκπροσωπούν.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ο Ηλίας Τσεκερίδης πιέζεται από τον Πέτρο Γαλάτουλα και άλλους γνωστούς "κύκλους" να μην προσέλθει ωστόσο ο ίδιος δήλωσε στον Νικόλαο Γεωργαντζά(υπεύθυνο της ομάδας ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ) ότι θα προσέλθει κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου