Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΣΑΣ...

@«Νέο Ράδιο» εν όψει στο διαδίκτυο και «πανικός» στα Ομογενειακά ερτζιανά της Νέας Υόρκης του Σικάγου, του Λος Άντζελες και έπεται συνέχεια. Όπως υπόσχονται οι δημιουργοί του, ο συνάδελφος δημοσιογράφος Δημήτρης Ρομποτής και ο γνωστός για την τεχνική υποστήριξη του προς όποιον και αν του την ζητήσει Ομογενής Δημήτρης Σπηλιόπουλος καθώς και οι συνεργάτες του στο ομώνυμο περιοδικό ΝΕΟ που συνεχίζει την πορεία για 5η χρονιά με επιτυχία. Το πρόγραμμα του σταθμού που θα έχει εκπομπές έκπληξη από ΝΥ, Σικάγο, και άλλες κεντρικές πόλεις των ΗΠΑ αλλά και από την Ελλάδα με ώρες που θα μοιράζονται μεταξύ Ελλάδος και Αμερικής. Το ΝΕΟ RADIO έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα ομογενειακά ραδιόφωνα «ΑΚΤΙΝΑ FM» της Έλενας Μαρουλέτη, και «Cosmos FM» που εκπέμπουν στα FM, και το «Diaspora FM» του Θανάση Κουρτέση, που λειτουργούν εδώ και αρκετά χρόνια με διαφορετικά πρόσωπα και πολλές διαφορές μεταξύ τους σε πρόγραμμα και νοοτροπία εκπομπών. Περισσότερο ρεπορτάζ σε επόμενες συνδέσεις σας.


@ με νέο πρόγραμμα και νέα πρόσωπα απαντά στον ανταγωνισμό το ήδη από χρόνια γνωστό ραδιόφωνο του Hellas Fm το οποίο μοιράζεται τις ώρες προγράμματος του με το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 στην Ελλάδα. Στο νέο πρόγραμμα οι εκπομπές που αν ανακοινώθηκαν και όλοι αναμένουμε να ακούσουμε είναι η εκπομπή «Φύσηξε μελτέμι με την Έλλη» Μελέμη, ενώ συνεχίζονται οι ήδη γνωστές και πετυχημένες εκπομπές «καλημέρα όλη μέρα» με τους Αικατερίνη Λιβάνι και Μανόλη Κουρουπάκη από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 09 μέχρι και τις 12 το μεσημέρι. Συνεχίζεται επίσης «Η Κύπρος Κοντά μας» με τον γνωστό Κύπριο καλλιτέχνη και βαθύ γνώστη της πολιτιστικής παράδοσης της Κύπρου, Ανδρέα Χ’’Ιωάννου. Συνεχίζεται επίσης η εκπομπή «ο κήπος του Ιαπετού» που συγκεντρώνει όλους τους ανησυχούντες για τα μεταφυσικά και φιλοσοφικά ρεύματα του Ελληνισμού με τηλέφωνα και παρεμβάσεις ακόμα και από την Ελλάδα κάθε Τρίτη 8 με 10 το βράδυ και Παρασκευή 2 με 4 το μεσημέρι , μια εκπομπή «αιρετική» για τα δεδομένα της ομογένειας που συγκεντρώνει τα «πυρά» και τα βέλη των φανατικών κληρικών και επισκόπων της περιοχής όπως αυτά του επισκόπου Απαμείας Βικέντιου πρώην συνεργάτη του σταθμού που αποχώρησε πιέζοντας και απαιτώντας –παράλογα κατά την γνώμη μας – την διακοπή της παραπάνω εκπομπής .

Φυσικά συνεχίζεται η πετυχημένη εκπομπή του Ομογενή κ. Κώστα Τερζή «ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΑΓΩΝ» που εξετάζει θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας της δρώσας και ενεργούς ομογένειας και η σαββατιάτικη εκπομπή του Μ. Κουρουπάκη από τις 10 μέχρι και τις 12 το μεσημέρι. Το πρόγραμμα πλαισιώνουν θρησκευτικές εκπομπές, μουσικές εκπομπές και εκπομπές «λόγου και τέχνης» όπως της σκηνοθέτιδος ηθοποιού κ. Μάρθας Τομπουλίδου, αθλητικά, πολιτιστικά με εκπομπές για την Κρήτη την Χίο, μετάδοση της Θείας Λειτουργίας και φυσικά πολλές ώρες αναμετάδοσης του προγράμματος του ΑΝΤ1 από την Ελλάδα.

@Τέλος μη χάσετε την περιοδική έκδοση του ΕΣΕΙΣ του Δημήτρη Καστανά. Αυτό το εξώφυλο είναι αφιερωμένο πράγματι στον πιο γλυκό άνθρωπο Γιάννη Νικολόπουλο. Πλούσια ύλη αφιερωμένη στην Ομογένεια, άρθρα επίκαιρα και αναλύσεις έγκυρες όπως του συναδέφου Πανίκου Παναγιώτου,  γνώμες που αξίζουν προσοχής και φυσικά,  η πάντα επικαιρη παρέμβαση του Δημήτρη Καστανά. Δημήτρη Καστανά  με τον οποίο μπορεί να διαφωνούμε σε  πάρα πολλά πολλές επιλογές του,  ειδικά ως προς την Ομοσπονδία  Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ και τα σφτιχταγκαλιάσματα με τον Πέτρο Γαλάτουλα τους οποίους δημοσίως έχει αποδοκιμάσει,    αλλά δεν  παύει  να είναι ένας υπαρκτός παράγων της Ομογένειας που η γνώμη του βαρύνει και μετρά ακόμα σε κάποιους κύκλους...  Με τα πολλά θετικά του και πρώτο από όλα αυτό το μεγάλο συνεχές βήμα  της συνεχιζόμενης, με προσωπικό  κόστος (στην υγεία του) πολλές φορές  προσφοράς του στην  Ομογένεια, αλλά  και τα αρκετά αρνητικά του όπως φυσικά έχουμε όλοι μας και πρώτος ο γράφων και υπογράφων. Συνεχίζει και δίνει δουλειά σε συναδέφλους σε μια εποχή δύσκολη για πολλούς. Τρέφει οικογένειες απρόσκοπτα εδώ και 35 χρόνια και αυτό μόνο αρκεί για να τον επαινέσουμε δημοσίως. Έπαινος που από αυτό εδώ το Βήμα έχει και αξία και κύρος ακριβώς διότι στα λίγα -συγκρινόμενα με τα χρόνια άλλων - παρουσίας στα ομογενειακά δρώμενα είτε μέσα από την πένα μας είτε μέσα από αυτό εδώ το δημόσιο βήμα έχουν δει ότι όχι απλά δεν χαριζόμαστε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με κόστος ύβρεις, συκοφαντίες και λάσπη που δεχόμαστε καθημερινά. 

@ Διαβάσαμε με προσοχή -και δέος τολμώ να πω βεβαίως βεβαίως - το "ρεπορτάζ"  της GreekNews  του κ.  Απόστολου Ζουπανιώτη για τις εργασίες της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΤΕ   με τον πομπώδη τίτλο "Απίστευτο!!! Στην ώρα της ξεκίνησε η συνεδρίαση του συμβουλίου της Ομοσπονδίας" λες και έγινε το μέγα και φοβερό κατόρθωμα! Αν είναι δυνατόν να τους δουλεύει ο Α.Ζ. κι αυτοί να τρέχουν... ίσως όμως και να είναι μεγάλη είδηση-και εμείς να αδικούμε τον κ. ΑΖ- που ξεκίνησαν στην ώρα τους οι νέοι και παλαιοί της Ομοσπονδίας Σύμβουλοι αφού εκεί έχουν καταντήσει τον οργανισμό να θεωρείται επίτευγμα ότι άρχισαν στην ώρα τους την συνεδρίαση!!! Αφού ποτέ δεν κατάφεραν να παράξουν έργο ουσίας μπερδεύοντας τον ρόλο του κάθε  πρωτοβάθμιου οργανισμού με τον θεσμικό ρόλο ενός δευτεροβάθμιου οργανισμού και μάλιστα με ιστορία 73 ετών με εκδηλωσούλες και καλλιστεία, πολιτιστικά  δρώμενα που οφείλουν απλά να στηρίζουν. Πώς διεκδικούν όλοι και αυτοί και οι προηγούμενοι να τους πάρει ο κόσμος σοβαρά αφού το έργο της ομοσπονδίας πέρα από τον συντονισμό της Πάρέλασης στην 5η που και αυτό το κάνει σύσσωμη η ομογένεια όταν 
-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΙΑΚΩΒΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Ο ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ; ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ..)
-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΣΒΥΝΕΙ
-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
-ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ... ΜΙΑ ΕΟΡΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΙΧΤΗ! ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ; Ο ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
-ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ
-ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛ/ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
-ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΩΝ Α ΚΑΙ Β ΓΕΝΑΙΑΣ ΕΛΛ/ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
-ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ 
ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ    προχωρήσει  σε διαδικασίες  αυτοκάθαρσης πετώντας έξω με δημοκρατικές και νόμιμες διαδικασίες κάθε είδους βρομιά και δυσωδία! Φτάσατε να σας δουλεύει ο κάθε Ζουπανιώτης και  να το  θεωρείτε επίτευγμα ότι άρχισαν στην ώρα τους τη συνεδρίαση...   Τότε ναι είναι μεγάλη είδηση αυτή κύριοι της Ομοσπονδίας αν αυτό είναι το ζητούμενο να αρχίζουμε στην ώρα μας και τελειώνουμε στην ώρα μας επειδή βιάζεται ο νέος πρόεδρος να πάει σπίτι, ε τι να πούμε. Διαβάζοντας το ρεπορτάζ του κ. Ζουπανιώτη για να ενημερωθούμε αυτό που αποκομίσαμε είναι απλό και μας έδωσε και μια ιδέα-να μη λέτε ότι κάνουμε μόνο κριτική ορίστε και μια επικοδομητική πρόταση-  μιας και ο Γραμματέας Πέτρος Γαλάτουλας  "εξαφάνισε" πρακτικά και αποφάσεις δυο ετών(άκουσον  άκουσον και δεν τον πάνε πειθαρχικό αν ήταν άλλες εποχές τώρα θα χάλαγαν τον κόσμο τα γνωστά περιφερόμενα λαμόγια μπογατζίδες απατεώνες καταδότες και καθίκια πράσινα και γαλάζια)  ας  προσλάβουν τον κ. Ζουπανοώτη  για πρακτικογράφο! Είναι ο καλύτερος στο είδος του...  Είτε πρακτικά διαβάζαμε σαν αυτά του πάλαι ποτέ Απόστολου Σκοτίδα-παιδί και αυτό κουμπί...- είτε τον Ζουπανιώτη ένα και το αυτό! Πάρτε τον  λοιπόν τον κ. Α.Ζ.  τώρα που γίνατε  όλοι ένα "αφεντικά και δούλοι",  ξεχάσαστε τα παλιά...αποκτήσατε μια ιδεολογία που συνίσταται στο "ο κοινός εχθρός ενώνει" και έτσι   αριστεροί και δεξιοί, πράσινοι, γαλάζιοι και γκρίζοι  κώλοι φόρεσαν το ίδιο σκατωμένο σώβρακο. Εσώρουχο μοναδικό αφού στην ούγια γράφει Πέτρος Γαλάτουλας.

@Διαβάσαμε τον κ. Ζουπανιώτη για να ενημερωθούμε γιατί τι έκανε ο πάντα πονηρός Γαλάτουλας-άκου για να μαθαίνεις κύριε Κωσταντή Λαμπράκη και κύριε πρόεδρε Η. Τσεκερίδη  - αφού είχε προσκαλέσει όλους νωρίτερα  για να καλύψουν την συνεδριάση σε εμάς  έστειλε το πρόγραμμα στις 19:15! Χωρίς ειδοποίηση χωρίς ενημέρωση όπως έκανε σε όλους τους άλλους συναδέλφους και μη... Όσο για αυτά που έγιναν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης αν περιμένετε να τα μάθετε από τον Ζουπανιώτη μάλλον θα περιμένετε μέχρι να σκοτωθούν πάλι μεταξύ τους. Μια απλή αναφορά στις αιτιάσεις της μειοψηφίας και αυτό ήταν όλο.

@Κουβέντα για τις καταγγελίες εναντίον του κυρίου  Πέτρου Γαλάτουλα, με τον οποίο συνεργάστηκαν ορκισμένοι εχθροί όπως ο Απόστολος  Ζουπανιώτης που τον πέταξε έξω με δημοκρατικές διαδικασίες το 2006 ιδεολογικά  και κομματικά αντίθετοι  όπως οι ( Γρ. Τζώρτζης,  Σάκης Σερέτης, Δημήτρης Βεκιαρέλης, όλοι τους αριστερο-πρασινοφρουροί της κακιάς ώρας)  επώνυμες και ενυπόγραφες καταγγελίες όλα στο συρτάρι! Και θέλετε έτσι να σας πάρει ο κόσμος σοβαρά όταν εσείς οι ίδιοι ξεσηκώνατε τον κόσμο το 2005, 2006 και 2007 μέχρι και το 2008 που τους αθωώσατε στείλατε δυο πρώην προέδρους  Γιώργο Γεωργόπουλο και Απόστολο Τομόπουλο  στο πειθαρχικό με ίντριγκες και δολοπλοκίες του Γαλάτουλα  με όσα έκαναν τότε μαζί  με τον Κλεάνθη  Μεϊμάρολγου  ξεσηκώνοντας τον κόσμο  και σήμερα ούτε γάτα ούτε ζημιά! Με ποιο ήθος κύριοι; Να σας πάρει  ο κόσμος σοβαρά όταν το 2005 ο κατά τα άλλα συμπαθής Δημήτρης Βεκιαρέλης αποκαλούσε δημόσια σκουλίκι τον Γαλάτουλα όπως και φίλτατος Κωνσταντής Λαμπράκης; Πώς εσείς κάνετε γαργράρα τις καραμπινάτες παρανομίες που καταγγέλονται επώνυμα και ενυπόγραφα; Έτσι θέλετε να φέρετε αξιοπιστία στον πολύπαθο οργανισμό;

@Εμείς εδώ θα είμαστε και θα σας τα λέμε! Είτε σας αρέσει είτε όχι. Γιατί εσείς μπορεί να ξεχάσατε τι σημάνει ήθος θυμάται όμως κόσμος που σας βλέπει αγκαλιασμένους με τον Γαλάτουλα και αηδιάζει! Με όσα έχουν προηγηθεί από το 2000 -καμία σχέση δεν είχαμε εμείς με τα της ομοσπονδίας ελληνικών σωματείων μείζονος ΝΥ τα οποία σε λίγα 24ωρα  θα διαβάζει ο κόσμος-και όχι απλά θα αηδιάζει αλλά θα κάνει εμετό! Γιατί οι μεν καλύπτετε τα των φίλων σας και οι δε τα δικά σας και τούμπαλιν το βιολί βιολάκι. Μια από τα ίδια εδώ και μια 15ετια!

@ΝΑ ΓΙΑΤΊ ΈΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ! Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ! ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ -Η ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ- ΤΙΜΙΟΙ, ΗΘΙΚΟΙ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ, ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ,  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.! ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ, ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ,  ΣΕΡΕΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ, ΕΝΩΣΑΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!   ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΠΣΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ και  ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΝΟΕΙ... ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΣΤΙΣ 23/9 που  ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΗΡΘΑΝ 10 ΑΤΟΜΑ όλοι και όλοι! ΤΟ ΓΙΑΤΙ; ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ...
@ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ,Ι ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ! ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!
ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ Δ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ, Δ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ Π.ΜΙΧΑΛΕΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΜΕ  ΚΑΙ ΣΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ  ΝΙΚΟΑΛΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ,-ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΔΙΑΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 5η ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΤΙΣ 27 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ...  ΓΙΑ ΝΑ "ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ" ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ...
   
@ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ,  ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΝΗΣ ΣΥΝΕΣΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ,  ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΖΟΦΕΡΗ, ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΑ  ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ-  ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ ... ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ...ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΞΙΖΕΤΕ...

@ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ-ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ  ΕΥΘΙΞΙΑ-  ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΟΧΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ! (ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΓΑΡΓΑΤΣΟΥΛΑ! ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ...)  ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. ΟΧΙ ΜΑΪΜΟΥ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΟ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ...
@ΝΑ ΔΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ - ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΥΟ ΕΤΩΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ -ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ -
@ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ  Ο ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; 
@ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΗΡΕ-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ -ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΛΛΟΝ...
@ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΒΡΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΕΣ  ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ... ΑΞΙΟΙ ΛΟΙΠΌΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ Ο "ΜΙΣΘΟΣ" ΣΑΣ! ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ... ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ "ΦΙΛΟΙ" ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ... ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ... ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΟΣΟΝ ΟΥΠΩ...  
Υπομονή λίγα 24ωρα...ακόμα...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Μπορείτε στην επόμενη εμφάνιση μας να ειδοποιήσετε την αστυνομία να μας συλλάβει...το έχει ξανάκανει ο μέγας Ν. Διαμντίδης... Ενεργοποιείστε την "απόφαση" των πέντε επί προεδρίας  του 2008 που μας κηρύσει ανεπιθύμητους και εμείς θα ήσυχα και ήρεμα θα ακολουθήσουμε την αστυνομία. Να έχουν και την πολυπόθητη φωτογραφία οι γνωστοί μαύροι και γκρίζοι κύκλοι να το δώσει και ως ανταπόκριση ο κ. Θανάσης Τσίτσας να γράψει δηλαδή και κάτι αληθινό ο άνθρωπος...     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου