Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Μέσα σε ελάχιστα μόνο 24ωρα από την ημέρα που αποσύρθηκε η κεντρική ομώνυμη ιστοσελίδα μας ανταμείψατε και πάλι! Σας ευχαριστούμε


Συνεχίστε να (μας) διαβάζετε. Να μας συστείνετε όπου μπορείτε! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας! Σας ευχαριστούμε  που όλο αυτό το διάστημα ήσασταν κοντά μας! Δεν χρειαζόμαστε τίποτα, ούτε οικονομική στήριξη, όχι γιατί έχουμε και τα κρύβουμε αλλά γιατί δεν θέλουμε κανενός είδους εξαρτήσεις και δεσμεύσεις!  Ούτε κάποια  άλλη βοήθεια από αυτά που μας γράφετε στα email σας.Η μοναδική μας βοήθεια που μπορείτε να μας παρέχετε είναι η συνεχής στήριξη σας με την ανάνγωση και την επισκεψιμότητα που μας δίνετε.  Η  ανεξάντλητη πηγή της δύναμης μας ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! Εμείς θέλουμε να είμαστε ΕΣΕΙΣ! Γιατί εσείς ο αφανής Έλληνας όπου γης είστε η ελπίδα για την συνέχεια  του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.  Η συνεχής ανάγνωση των ρεπορτάζ, των αναλύσεων και των ερευνών μας μας κάνει υπερήφανους. Μας δυναμώνει! Μας εμψυχώνει. Αυτό το ελάχιστο δείγμα της επισκεψημότητας μας, που δώσατε μέσα σε ελάχιστα μόλις 24ωρα μας κάνει πιο δυνατούς και αυτό το ΄ξεκάθαρο  μήνυμα σας,  μας λέει ευθέως  να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο της αποκάλυψης της αλήθειας σε κάθε μεγάλο θέμα που απασχολεί τον απανταχού  Ελληνισμό.     
Αυτή είναι η μοναδική ηθική "αμοιβή" μας! Η συνεχής εμπιστοσύνη σας. Μείνετε μαζί μας! Συνεχίστε να μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας.
Σε ελάχιστα 24ωρα θα επανέλθει και η ομώνυμη  κεντρική διαδικτυακή ιστοσελίδα, με νέα θέματα. Νέες αποκαλύψεις. Νέα άρθρα. Νέες αναλύσεις. Ανανεωμένη. Με νέες υπογραφές. Ομως μη ξεχνάτε  το BLOG, είναι η ασφαλιστική δικλείδα κάθε φορά που κάποιος θα επιχειρεί να μας φιμώνει! Αυτό  το BLOG απευθύνεται ειδικά προς τον Ελληνισμό της Αμερικής! 
Να είστε όλοι καλά. Γεροί και δυνατοί. Με υγεία και να έχετε δουλειά να βγαίνει ο καθημερινός επιούσιος για την οικογένεια και τα προς το ζειν. 

φιλικά και με εκτίμηση
ο υπεύθυνος διαχείρισης
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου