Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Κατάθεση ψυχής, με οργή, θυμό, αλλά και συγκλονιστικές καταγγελίες κατά του πρώην ηγουμένου της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Αστορίας (τιτουλάριου) Μητροπολίτη Τυάνων Παϊσίου με αποκαλύψεις, που καθηλώνουν και εξοργίζουν, από τον Επίσκοπο Απαμείας Βικέντιο. Τελευταίος(;) αποχαιρετισμός στην Ομογένεια των Ελλήνων της Αμερικής μέσω του Εθνικού Κήρυκα..



















...Αν μη τι άλλο η συνέντευξη Βικέντιου στον Εθνικό Κήρυκα αποτελεί περίτρανη επιβεβαίωση, σημείο προς σημείο, όλων των αποκαλύψεων που εδώ και δυο μήνες, από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι και σήμερα, έχει προβεί, με στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα  το κεντρικό διαδικτυακό πρακτορείο GREEKAMERICANNEWSAGENCY.COM για το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών. Σκάνδαλο που συγκλόνισε σύμπασσα την Ορθοδοξία, το Οικουμενικό Πατριαρχείο και κυρίως τον Ελληνισμό της Αμερικής! Σκάνδαλο υπαρκτό!...

Από σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2010 συνεχίζεται, πάντα με στοιχεία, αποδείξεις και προ πάντων ντοκουμέντα,   ο νέος κύκλος αποκαλύψεων για το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου