Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ο Μιχάλης και η Αλίκη Χαλκιά το πλέον δημοφιλές ζεύγος ΕλληνοΑμερικανών προσκεκλημένοι στο ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ της Νέας Υόρκης








Τον Μιχάλη και την Αλίκη Χαλκιά είχε χτες Κυριακή 30 Ιανουαρίου '11 ως κεντρικούς προσκεκλημένους του ο γνωστός και εκλεκτός συνάδεφλος δημοσιογράφος{στο ΒΗΜΑ, και το ΑΠΕ} Πανίκος Παναγιώτου στο τοπικό εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο NGTV-ιδιοκτησίας Δημήτρη Καστανά.  Στην ημίωρη εκπομπή ο κ. Μιχάλης Χαλκιάς, σε μια από τις σπάνιες σε ελληνικά ομογενειακά ΜΜΕ εμφανίσεις του, αναφέρθηκε στο γνωστό Grand Prospect Hall και στον τρόπο που πριν 30 χρόνια απέκτησαν το ιστορικίο κτήριο στην Prospect Av Brooklyn της ΝΥ, εξήγησε τα μυστικά και το πόσο κόστισε η παραγωγή της γνωστής διαφήμισης που έχει κάνει δημοφιλές το ζεύγος Αλίκη και Μιχάλη Χαλκιά στα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Αναφέρθηκε επίσης  σε κομμάτια της κοινής  ζωής του με την Αλίκη Χαλκιάς αλλά και στα μελλοντικά επενδυτικά  σχέδια τους. Ανάλογα λεπτομέριες έδωσε για την ανέγερση του ξενοδοχείου 162 κλινών και 400 θέσεων πάρκιν που σκοπεύουν να αναγείρουν  το προσεχές διάστημα, επένδυση που εκτός από δουλειά σε νέους ανθρώπους θα δώσει και νέα πνοή ζωής και πολιτισμού στην περιοχή. Είδηση που προσέλαβε τεράστιες διαστάσεις στα τοπικά και ενθικά αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το GreekAmericanNewsAgency. Η εκπομπή διανθίσηκε επίσης και με αρκετές  λεπτομέριες και στοιχεία  όχι μόνο για την διοργάνωση και παραγωγή εκδηλώσεων στο γνωστό διαπολιτισμικό και πολιτιστικό κέντρο  Grand Prospect Hall αλλά και πολλά χαριτωμένα στιγμιότυπα από την γνωριμία τους ζεύγους το 1996. Γνωριμία που όπως εξήγησαν ξεκίνησε  από ένα τυχαίο γεγονός το 1966 με ένα εισητήριο από ΝΥ για Ελλάδα το οποίο πήγε να αγοράσει η νεαρή  Αλίκη  τότε το οποίο κατέληξε στο ευτυχές ειδύλιο, την κοινή  ζωή του γνωστού και δημοφιλούς ζεύγους ΕλληνοΑμερικανών επιχειρηματιών που κερδίζουν τον κόσμο με την αγάπη και την συνεισφορά τους στον Ελληνισμό, τα γράμμα και την παιδεία. Προσφορά αθόρυβη επί σειρά ετών  και προ πάντων χωρίς τυμπανοκρουσίες όπως πολύ σχυνά συμβαίνει με άλλους ΕλληνοΑμερικανούς που ως κύμβαλλα αλλάζοντα προβάλλουν εαυτόν ως ηγέτες, ευεργέτες και ταγούς της  Ελληνικής Κοινότητας στις ΗΠΑ.Αναφέρθηκαν επίσης στην αγάπη τους για τον Ελληνισμό, την Ελληνική Παιδεία απευθύνοντας με διακριτικότητα προς κάθε κατεύθυνση μύνημα για το πως μόνον ενωμένη η Ελληνική κοινότητα και σωστά δημομημένη και οργανωμένη, παίρνοντας παράδειγμα από φυλές και έθνη που αρμονικά ζουν σε αυτό το πολυπολιτισμικό έθνος των εθνών, την Αμερική! Τονίζεται ότι στις αρχές του έτους-14 και 15 Ιανουαρίου '11- στο Grand Prospect Hall φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά ένας ιστορικός θεσμός το Golden Balkan Festival ο οποίος μετρά ιστορία πλέον των 25 ετών. Μια μεγάλη διαπολιτισμική εκδήλωση που συγκέντρωσε έθνη και συγκροτήματα από όλα τα Βαλκάνια με μεγάλη επιτυχία.  

Τον Μιχάλη Χαλκιά είχε παρουσιάσει  σε δυο ξεχωριστά  αφιερώματα το GreekAmericanNewsAgency το καλοκαίρι του 2010 σε μια συνέντευξη που έκανε το γύρω του Ελληνικού διακτύου ενώ αποσπάσματα είχαν προβληθεί και σε τοπικά έντυπα, ηλεκτρονιά και  τηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδος.  Ανάλογο αφιέρωμα είχε γίνει προ ημερών  για την Αλίκη Χαλκιά προ μιας μόλις εβδομάδος  στην κεντρική διαδικτυακή πύλη(Portal)  του GreekAmericanNewsAgency, ενώ είχε γίνει και εκτενές ρεπορτάζ αναφορικά με την ανακοίνωση τους για την ανέγερση ξενοδοχειακού συγκροτήματος και τις διαστάσεις που προσέλαβε αυτή η μεγάλη επενδυτική δραστηριότητα στα αμερικανικά ΜΜΕ.   

Σας αφήνουμε να ακούσετε το ζεύγος Αλίκη και Μιχάλη Χαλκιά Live σε  ολόκληρη την εκπομπή την οποία καταγράψαμε για εσάς όλους ώστε να ακούσετε  και όσα ανέφεραν στον δημοσιογράφο Πανίκο Παναγιώτου στο τοπικό εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο(NGTV).       

Διαβάστε επίσης:


ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΖΟΥΝ ΑΔΕΛΦΟΜΕΝΟΙ (ΣΤΙΣ ΗΠΑ) ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

O Μιχάλης και Αλίκη Χαλκία κεντρικό θέμα στα ΝεοΥορκέζικα ΜΜΕ

Αλίκη Χαλκιά: Να κρατήσουμε ζωντανές τις παραδόσεις τα ήθη, τα έθιμα, και την Ελληνική γλώσσα!

Μιχάλης Χαλκιάς (Mike Halkias)Ένας ΕλληνοΑμερικανός που αφυπνίζει με όσα διακηρύττει

Κραυγή αγωνίας με καταγγελίες..αλλά και αφύπνισης του Ελληνισμού της Αμερικής από τον Μιχάλη Χαλκιά!

Μιχάλης Χαλκιάς: "..να ζητήσουμε συγνώμη σε εσάς τους νεότερους και στους επιστήμονες.."

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου