Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

"Ελλάδα και Παγκόσμια κρίση". Μια ανοιχτή δημόσια εκδήλωση ενημέρωσης και προβληματισμού



Η ραδιοφωνική εκπομπή, πολιτικής Οικονομίας «Γνώμη», του HellasFM , μετά από  έκκληση και παρότρυνση του ακροατηρίου της  αποφάσισε να οργανώσει εκδήλωση για την «Ελληνική και Παγκόσμια Κρίση» , την Κυριακή  στις 27 Φεβρουαρίου 2011, στις 4.30 μ.μ. στο Σταθάκειο Κέντρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων. Με την συμπαράσταση  δεκάδων ομογενειακών συλλόγων και πολλών άλλων οργανώσεων δείνεται πρωτοφανής ευκαιρία στον Ελληνισμό της παροικίας μας, όχι μόνο να ενημερωθεί  παραπέρα  για τις διεθνείς εξελίξεις από την παρουσίαση ακαδημαικών και ειδικών   επί του θέματος, αλλά και να εκδηλώσει την συμπαραστασή του προς τον  Ελληνικό λαό και την πατρίδα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν, και θα  παρακολουθούν  ζωντανά, συμπολίτες μας από τα Χανιά Κρήτης μέσω του Skype εκπροσωπώντας τις ανησυχίες του Ελληνικού λαού.
Ελλάδα σήμερα βρίσκεται σε Ιστορικό σταυροδρόμι και όχι σε μονόδρομο. Νομικοί, όπως ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και κορυφαίοι Συνταγματολόγοι μας προειδοποιούν ότι ο «μονόδρομος» που έχει διαλέξει η de facto κυβέρνηση σημερινής μειοψηφίας  του Γ. Παπανδρέου και η διεθνής  χρηματιστική Ολιγαρχία, δεν οδηγούν μόνο στην οικονομική ρευστοποίηση και εξαθλίωση της χώρας αλλά και στην παράδοση όποιας  Εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας μας απομένει. Η Ελλάδα έχει καταντήσει πειραματόζωο του οικονομικού νεο-φιλελευθερισμού.  Η Κρίση είναι Ιστορική και σαν Έλληνες Πολίτες η παρέμβασή μας δεν ειναι απλό δικαίωμα αλλά Συνταγματικό μας καθήκον. 
Ας συσπειρωθούμε λοιπόν όλοι μαζί, ας εξαντλήσουμε ότι δυνατότητες έχουμε, έστω και αν είναι μικρές, διότι σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχει λύση συμβιβαστική, για την δημοκρατία και το μέλλον της ελευθερίας μόνο η ανατροπή και η Νίκη είναι ικανή.
  ΕΛΛΑΔΑ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ
“Σταθάκειο Κέντρο” 22-51 29th Street, NY ,  ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 4:30pm
Με ομιλητές:
 Ν. Παπαβλασσόπουλος: Καθηγητής Χρηματιστικής Οικονομίας, St. Thomas Aquinas College
Bill Weinberg: Παραγωγός & Πολιτικός Αναλυτής στο 99.5FM Pacifica Radio
 Ν. Πανουργιά: Καθηγήτρια Ανθρωπολογίας, Columbia University    
Κ. Παναγιωτάκης: Καθηγητής Κοινωνιολογίας και Οικονομικών, NYC College of Technology
 N. Αλεξίου: Καθηγητής Κοινωνιολογίας, Queens College, Ποιητής
*ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ με τον όμιλο “Για την πολιτική & τον Πολιτισμό” του Ν. Χανίων
www.e-gnomi.com                 Τηλ: 718-707-3120                                    ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου