Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΪΣΙΟς, ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ $1.000.000

Αυτά τα φυλλάδια είναι η αιτία που ο Δημήτριος Λουλουργάς πληρώνει στον Γιώργο Λυκομήτρο "πληρωμένη καταχώριση", λες και τον διαβάζει κανείς σοβαρός, τρομάρα του,  Αλλά για αρπαχτή καλή είναι... βρήκε καλή μάσα  ο γερόλυκος να φάει μπόλικα...Βλέπεις οι "σχέσεις" του Γιώργου Λυκομήτρου με συγγενικό, θηλυκού γένους,  πρόσωπο του Παϊσίου ξεκινούν από τα χρόνια της Πρωινής που δούλευαν και οι δυο εκεί... Φυσικά ο Λυκομήτρος δεν έχει πάρει μόνο αυτά τα χρήματα από την οικογένεια...Οι φήμες λένε πολλά αλλά οι αποδείξεις είναι αλλού...Για φανταστείτε που;...Αυτά τα φυλλάδια λοιπόν είναι όμως   που έχουν ξεσηκώσει και πάλι το εκκλησίασμα της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου!  Βράζει ο τόπος μεσσούσης της Σαρακοστής. Οι πιστοί έχουν χωριστεί σε δυο στρατόπεδα! Οι φανατικοί  του Παϊσίου  και οι  υποστηριχτές του Βικεντίου και του Πατριαρχείου! Εκφοβισμοί. Εκβιασμοί. Πληρωμένες καταχωρήσεις. Ανώνυμα τηλέφωνα που οι μεν απειλούν τους δε με αποκαλύψεις. Μάλιστα αυτοί που κατασκεύασαν αυτό το φυλλάδιο, το οποίο αποτελείται από αποσπάσματα των ρεπορτάζ του GreekAmericanNewsAgency περιέχουν μέσα επίτηδες   και ολόκληρο  το όνομα του Κ.Β του ανθρώπου που μεταξύ των άλλων-που επίσης έχουν κάνει γραπτές καταγγελίες μερικές εκ των οποίων ήδη έχουμε δημοσιοποιήσει,  έκανε και αυτός γραπτή καταγγελία εναντίον του Παϊσίου για τα ομαδικά όργια που συνέβαιναν επί 13+ χρόνια στο άντρο των οργίων επί της Λεωφόρου Ditmars στον 3ο όροφο... Αυτοί που έβαλαν ολόκληρο το όνομα του Κ.Β στοχεύουν στην ηθική και επαγγελματική εξόντωση του ακριβώς επειδή γνωρίζει πολλά και για πολλούς... Όπως ο ίδιος έχει εκμυστηρευτεί σε φιλικό του πρόσωπο αλλά και στον δικηγόρο του στον οποίο  έχει παραδώσει σειρά από κασέτες που είναι καταγεγραμμένα πολλές συνομιλίες (μερικές τις έχουμε ήδη ακούσει και ειλικρινά δεν θέλει κανείς να βγουν στον αέρα όλα όσα έχει μαγνητοφωνήσει...)  Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες... 
Κλίμα έντασης αλλά και τρομοκρατίας επικρατεί εβδομάδες τώρα.  Παρά τις προσπάθειες του νέου ηγουμένου  Επισκόπου Φιλομηλίου και του Πατριαρχείου να χαμηλώσουν οι τόνοι-αυτός είπαμε είναι και ο λόγος που σταματήσαμε και εμείς, σεβόμενοι την παράκληση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου "να βοηθήσουμε όλοι να επανέλθει η ηρεμία στις ψυχές των ανθρώπων"  τις αποκαλύψεις προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα και να μη διαλυθούν άλλες οικογένειες εξ αιτίας του πρωτοφανούς για τα χρονικά της ιστορίας του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως σεξουαλικού σκανδάλου- εν τούτοις κάποιοι σπρώχνουν τις καταστάσεις στα άκρα!   
Τα φυλλάδια αυτά κυκλοφορούν ως απάντηση στο ανώνυμο γράμμα που επίσης κυκλοφορεί εδώ και πολλές ημέρες από ανθρώπους του Παϊσίου, ταχυδρομικά ή χέρι με χέρι μοιράζεται και κατηγορεί γνωστά άτομα από την Αγία Ειρήνη τα  οποία έχουν καταδικάσει το σεξουαλικό σκάνδαλο και τις παιδεραστίες του Παϊσιου επί 37 χρόνια διπλή ζωής!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου