Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΑΣ! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΛΕΤΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ 5η ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ(ΔΩΡΕΑ) ΠΗΡΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ!

ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΟΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ 
Νέο Σκάνδαλο!
Έλεγε ότι θα πάρει τα; $10.000 για τα έξοδα του σταθμού! Υποτίθεται μέσα σε όλα τα έξοδα και οι έξτρα μισθοί + Σαββατοκύριακο και υπερωρίες  των εργαζόμενων  παιδιών στο σταθμό! 
Ε! λοιπόν  ζήτησε από τους εργαζόμενους  να εργαστούν εθελοντικά για την παρέλαση!  Το έχει ξανά κάνει όπως μας κατήγγειλαν πρώην  εργαζόμενοι στον κύριο Καστανά! Και εμείς ρωτάμε για ποιο λόγο πήρε τα $10.000; Για ποια έξοδα αφού οι εργαζόμενοι τους ζήτησε να μη πληρωθούν; Μακάρι να τους πληρώσει! Θα βγάλει τουλάχιστον την ντροπή από πάνω του! Ήδη τολμά και μιλά για προσφορά! Αλλά όλοι ξέρουν ότι δεν έκανε καμία προσφορά! Έβγαλε κιόλας χρήματα! Πολλά!  
ΣΚΑΝΔΑΛΟ 2ο Πήρε το λεύκωμα, με την μεγαλύτερη και ασύμφορη προσφορά! Υπήρχαν και άλλες προσφορές αλλά οι κύριοι Ηλίας  Τσεκερίδης και  Πέτρος Γαλάτουλας (ή και αντίστροφα αν προτιμάτε)  επέμεναν! Ενώ θα έπρεπε να πάρει  την εκτύπωση του λευκώματος άλλος Ομογενής-να φάει και κανένας άλλος ψωμάκι κύριε Δημήτρη Καστανά! 
ΣΚΑΝΔΑΛΟ 3ο Ο πρώτος Τελετάρχης στην ιστορία της παρέλασης που έβγαλε(πολλά) χρήματα! Αντί να προσφέρει μια δωρεά!  Έβγαλε και θα βγάλει και άλλα! Μακάρι το Σάββατο που θα τον τιμήσουν στο Hillton  να σκεφτεί και να δώσει πίσω όλα τα λεφτά που πήρε! Ο Θεός να τον φωτίσει... Γιατί αν δεν το κάνει εκείνος θα μείνει στην ιστορία ως ο μοναδικός τελετάρχης που τόλμησε να πάρει και χρήματα αντί να προσφέρει!
ΣΚΑΝΔΑΛΟ 4ο Ξέρουμε τις σας λέμε οι φήμες οργιάζουν ότι είχε προεισπράξει χρήματα από γνωστούς επιχειρηματίες με το επιχείρημα ότι δεν θα έπαιρνε χρήματα από την Ομοσπονδία ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ!
ΣΚΑΝΔΑΛΟ 5ο Ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία της Ομογένειας του Ελληνισμού της Αμερικής  που ενώ έβριζε  δημόσια με χυδαίο και απαξιωτικό τρόπο την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων και τους αξιωματούχους της {μέσα σε αυτούς οι κύριοι Τσεκερίδης και Γαλάτουλας τους οποίους έβριζε επί μακρόν και για πολλά χρόνια}. Οι επιθέσεις του Δημήτρη Καστανά στην Ομοσπονδία άρχισαν  και εντάθηκαν για χρόνια πολλά ειδικά από τότε που έκαναν τελετάρχη τον Αντώνη Διαματάρη-κεδότη του Εθνικού Κήρυκα- και όχι εκείνον! Λέγοντας ότι δεν θα δεχθεί ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (που οργανώνει και συντονίζει την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο) κατονομάζοντας ως καρνάβλι πατρινό την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο!  ΣΗΜΕΡΑ τα παραβλέπει όλα για μια κορδέλα και μπαίνει και αυτός στο τσεπάκι του Πέτρου Γαλάτουλα! Μιας και ο Πέτρος Γαλάτουλας διατείνεται παντού (τ ακούς κύριε πρόεδρε Ηλία Τσεκερίδη) ότι αυτός κάνει κουμάντο μέσα στην Ομοσπονδία εδώ και χρόνια!  

ΒΡΑΖΕΙ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ!ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!

ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑθΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

και έπεται συνέχεια... των Αποκαλύψεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου