Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Αποκαλύψη με ντοκουμέντα για νέα απάτη και εξαπάτηση με άθλιες μεθοδεύσεις του κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας στην Νέα Υόρκη Πέτρου Γαλάτουλα!



Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Το κείμενο είναι σε σκληρή γλώσσα και ύφος γραμμένο. Το γιατί θα το καταλάβετε με την ανάγνωση του.

Έχουμε γράψει επανειλημμένα, καυτηριάσει  και έχουμε αποκαλύψει,  για τον δήθεν κομματάρχη  σούργελο και ντροπή  της Νέας Δημοκρατίας στην Νέα Υόρκη Πέτρο Γαλάτουλα σωρεία σκανδάλων και καταγγελιών  που έχουν κάνει εις βάρος του 10αδες έλληνες Ομογενείς. Καταγγελίες που παραμένουν ακόμα ανοιχτές και ανεξερεύνητες!  Και αυτά που έχουμε αποκαλύψει δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται!  Σήμερα τον καταγγέλουμε εμείς εξ ονόματος όλων των Νέων της Νέας Υόρκης!  Οι οποίοι από σεβασμό στον θεσμό της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης,  αλλά και από άγνοια γεγονότων και καταστάσεων –αν και  οι περισσότεροι τον αγνοούν επιδεικτικά, δεν θέλουν να μιλήσουν, γιατί γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται(...). Εκτός από εκείνους που δεν τον έχουν μάθει ακόμα αλλά θα τον μάθουν -αρκεί να έχουν λίγο μυαλό και ήθος-, Αν και γνωρίζουν λοιπόν σχεδόν όλοι τι συμβαίνει (γιατί σχολιάστηκε και συζητήθηκε)  δεν μιλούν...ακόμα για ευνοήτους λόγους και επειδή οι άνθρωποι στο σύνολο τους –θα καταλάβετε παρακάτω για ποιούς μιλάμε – θέλουν την ηρεμία τους και να είναι μακριά από τις βρομιές, τις ίντριγκες, τις δολοπολικίες, τις μηχανορραφίες, τα χτυπήματα κάτω από την μέση και τις ανηθικότητες που δυστυχώς κατατρέχουν, όχι μόνο την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης (όχι ως θεσμό αλλά συγκεκριμένα πρόσωπα όπως ο Γαλάτουλας ) αλλά και αρκετούς από τους ομογενειακούς –πρωτοβάθμιους  δευτεροβάθμιους και τριτοβάθμιους φορείς της Ελληνικής Κοινότητας στις ΗΠΑ. Το περιστατικό που σήμερα αποκαλύπτουμε δεν είναι το πρώτο, αλλά δυστυχώς ούτε και το τελευταίο εντός της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης . 


100αδες τέτοια περιστατικά καθημερινά. Δυστυχώς σε αρκετές 10αδες συλλόγους της δήθεν οργανωμένης ομογένειας. Περιστατικά που ενώ από την μια δείχνουν την μικρότητα και την ανηθικότητα κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται στα τρεμάμενα  χέρια τους τα ηνία των ομογενειακών οργανισμών, από την άλλη φανερώνουν και τους λόγους και τις αληθινές αιτίες που οι οργανισμοί της δήθεν οργανωμένης ομογένειας φυτοζωούν και μαραζώνουν, αφού επιδεικτικά η νεολαία απέχει και  αγνοεί όλους αυτούς που φέρονται, όπως ο Πέτρος Γαλάτουλας. Για αυτό και δεν μετέχουν ενεργά στα κοινά, ακριβώς επειδή έχουν αηδιάσει και οι περισσότεροι νιώθουν ντροπή για αυτά τα καμώματα που απλά δείχνουν μικρότητα και ανεπάρκεια.

Πάμε τώρα στα γεγονότα και τα ντοκουμέντα. Ως γνωστόν κάτ' έτος στο πλαίσιο της παρέλασης  οργανώνονται σειρά εκδηλώσεων. Έτσι και φέτος προγραμματίζονται σειρά εκδηλώσεων από ενεργούς  φορείς της Ομογένειας, με αποκορύφωμα την παρέλαση της Κυριακής 27 Μαρτίου στην 5η Λεωφόρο.

Όλες οι εκδηλώσεις εδώ και χρόνια είθισται να αναγράφονται στο πρόγραμμα με το επίσημο επιστολόχαρτο της Ομοσπονδίας, το οποίο  διανέμεται παντού. Το πρόγραμμα αυτό βλέπουν και ενημερώνονται οι ομογενείς αλλά και οι δημοσιογράφοι. Το πρόγραμμα αυτό μοιράζεται  κυρίως τις Πέμπτες όπου εδώ και 10ετιες οργανώνονται οι γνωστές πια σε όλους μας πανομογενειακές συγκεντρώσεις με την συμμετοχή απλών ομογενών και εκπροσώπων φορέων που συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις, αλλά και στην όλη διοργάνωση της παρέλασης. Έξω στο τραπεζάκι-(γραφείο παλιομοδίτικο)  που βρίσκεται μπροστά από την μεγάλη αίθουσα πάντα  υπάρχει ένα τραπέζι με όλα τα ενημερωτικά έντυπα για την συμμετοχή στην παρέλαση και το πρόγραμμα εκδηλώσεων για να ξέρουν οι ομογενείς πού, πότε και τι ώρα είναι προγραμματισμένη η κάθε εκδήλωση.

Εδώ και δυο εβδομάδες έχουμε πάρει τα πάντα και παρακολοθούμε ένα συγκεκριμένο ρεπορτάζ που αφορά σε μια ακόμα εξαπάτηση και απάτη βρόμικη του Πέτρου Γαλάτουλα  και των ομοίων του μέσα στην Ομοσπονδία.


Ποια είναι αυτή η νέα βρόμικη απάτη και το ύπουλο χτύπημα, όχι μόνο στην παρέλαση αλλά κυρίως  ένα ακόμα βρόμικο, άθλιο και ανήθικο παιχνίδι του Πέτρου Γαλάτουλα  εις βάρος των εσωτερικών αντιπάλων του μέσα στην Ομοσπονδία; Ιδού τα γεγονότα και τα ντοκουμέντα.     


Μεταξύ των εντύπων που μοιράζονται και φτιάχνει πάντα (μάλιστα περηφανεύεται  ότι τα φτιάχνει  ο ίδιος στο laptop του για να δείχνει ότι εργάζεται)  ο πάντα πονηρός και δόλιος  Γαλάτουλας (ή με δικές του εντολές) στο επίσημο επιστολόχαρτο της Ομοσπονδίας υπάρχει και το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων!  Ως εδώ όλα καλά.
Ιδού το ντοκουμέντο με το επίσημο  πρόγραμμα (...) εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας  εν όψει της παρελάσεως στην 5η Λεωφόρο  την Κυριακή 27 Μαρτίου από το οποίο λείπει μια σημαντικότατη εκδήλωση. Το γιατί, δείτε παρακάτω με στοιχεία. 

Ε! Λοιπόν για να να δείτε πόσο φτηνός, λίγος, και εμπαθής είναι- και ας κάνει αν τολμά μήνυση τον προκαλούμε- και τιποτένιος είναι ο άνθρωπος αυτός που μιλά για νεολαία και δήθεν προσπάθειες που κάνει να  φέρει νέους στην Ομοσπονδία  ( όλα μπούρδες είναι αυτά και φύκια για μεταξωτές κορδέλες, όλοι τον έχουν πάρει χαμπάρι τι τομάρι είναι και  τον έχουν φτύσει... και αλίμονο σε εκείνα τα παιδιά που δεν τον έχουν καταλάβει ακόμα αλλά δεν θα αργήσουν λίγο μυαλό να έχουν )  από το πρόγραμμα που παρουσιάζει συνοπτικά, όλες τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για  την  μεγάλη παρέλαση του Ελληνισμού στην 5η λεωφόρο  λείπει ΜΟΝΟΝ μια συγκεκριμένη εκδήλωση! Ποια εκδήλωση;  


Η εκδήλωση της Τετάρτης 23 Μαρτίου αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει στο αίθριο καφέ του Ωνάσειου ιδρύματος στην 5η Λεωφόρο  αλλά πριν από λίγο, (σήμερα Τρίτη 22 Μαρτίου και ώρα 2:15 τ.ω.) ειδοποιηθήκαμε ότι θα γίνει στον Καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας στους 74 δρόμους στο Manhattan την ίδια ώρα. Την συγκεκριμένη εκδήλωση οργανώνουν  μια σειρά  γνωστών και ενεργών συλλόγων  φορέων και κυρίως νέοι άνθρωποι ηλικιακά!  Στην εκδήλωση αυτή μάλιστα guest star είναι ο Γιάννης Παπαστεφάνου ο οποίος θα τραγουδήσει για τους προσκεκλημένους προκειμένου να τραβήξει  νεολαία και δια αυτής να έρθουν και περισσότερα έσοδα στην παρέλαση!

Πρόκειται για   τους συλλογους στους οποίους μετέχουν ενεργά  νέοι  οι Γιατροί( Σπύρος Μεζίτης και Γιώργος Τσούλιας),  οι δικηγόροι(Μ. Σταθάτου), οι τραπεζικοί, το ΕλληνοΑμερικανικό εμπορικό επιμελητήριο και το αντίστοιχο Κυπριακό,  το ίδρυμα ανιάτων ασθενιών(Δημήτριος Καλαμαράς) και ο σύλλογος νέων επιστημόνων(Ανδρέας Σάββα).

Η  εκδήλωση αυτή  γίνεται τα τελευταία τρία (ή τέσσερα)  χρόνια με ευθύνη διοργάνωσης των Δήμου Σιώκη(αντίπαλος του Πέτρου Γαλάτουλα στις εκλογές και μέλος της ελέγχουσας μειοψηφίας), του  Δημήτρη Καλαμαρά(επίσης πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας  και αντίπαλος του Πέτρου Γαλάτουλα τον οποίο επίσης έχει καταγγείλλει ανοιχτά και δημοσίως για σειρά παράνομων και έκνομων ενεργειών του Π.Γ) και    του  γνωστού  ομογενή   Ανδρέα Σάββα ( οποίος επίσης  έχει καταγγείλει τον Π.Γ.  και μάλιστα για  πολύ σοβαρά ζητήματα) συμπεριλαμβανομένων βεβαίως και με την ουσιαστική συνδρομή  και των υπολοίπων συνδιοργανωτών που προαναφέραμε.


Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενισχυθεί από τα εισητήρια οικονομικά η παρέλαση και πράγματι αυτό γίνεται  με ποσά όχι μεγάλα αλλά  που τέτοια  που συμβάλλουν αποφασιστικά  και κλείνουν τρύπες στον προϋπολογισμό της παρέλασης.   Η ατιμία και εξαπάτηση αυτή του Γαλάτουλα δεν γίνεται τυχαία. Όχι! Ξέρει τι κάνει...! Και να γιατί.


 Όσο λιγότεροι πληροφορηθούν για την  εκδήλωση αυτή τόσο λιγότεροι θα πάνε, άρα και μειωμένα έσοδα!  Για να έχει να λέει –όπως το έχει πει αρκετές φορές  – « και τι φέρατε εσείς στη παρέλαση κύριε Καλαμαρά και κύριε Σιώκη; Πόσα λεφτά φέρατε; Πού είναι η επιτυχία της εκδήλωσής σας» και άλλες τέτοιας άρες  μάρες και  μ@λακίες κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του!  Σπέρνοτας –χρόνια τώρα τον διχασμό με ψεύδη, συκοφαντίες και βρομιές πότε εις βάρος του ενός,  και πότε εις βάρος του άλλου να βάζει το κόσμο να τσακώνεται και να ελέγχει!


Έτσι νομίζει τρομάρα του, ο αρχικαραγκιόζης όπως πολύ καλά τον έλεγε ο Δημήτρης  Καστανάς αλβανό και αγράμματο- σπέρνει διχόνοια και ζιζάνια διχασμού για να επικρατεί ο ίδιος! Μονοφθαλμός στους τυφλούς!   

Και κάτι ακόμα –γιατί ξέρουμε τι θα βγει και θα πει ο ίδιος και τα ανόητα παπαγαλάκια του – αποκαλύπτουμε κάτι ακόμα που δείχνει πολλά.


Η εκδήλωση αυτή που ενώ  λείπει  με δόλο και σκοπιμότητα από το επίσημο πρόγραμμα της ομοσπονδίας που μοιράζεται παντού και σας δείξαμε το ντοκουμέντο που πήραμε στην τελευταία Πανομογενειακή της Πέμπτης 17 Μαρτίου,  αντιθέτως  υπάρχει στο επίσημο site της Ομοσπονδίας το  οποίο επιμελείται και παρουσιάζει δωρεάν με κόπο και μόχθο πολλών ωρών εργασίας  ο ομογενής και πρόεδρος της Πολιτιστικής επιτροπής, Θανάσης Αρώνης!  Ο οποίος Θανάσης Αρώνης  δεν έχει-μα – καμία απολύτως σχέση με τις βρομιές του Γαλάτουλα για αυτό και συμπεριέλαβε κανονικά την εκδήλωση στο site της Ομοσπονδίας. ιδού και η απόδειξη.


Σημειωτέον ο Γαλάτουλας όμως όντας πονηρός που ξέρει πολύ καλά  ότι το  νέο site της Ομοσπονδίας ουδείς το γνωρίζει γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ποτέ και  από κανέναν(!)  – και αυτό έχει γίνει επίτηδες κύριε Θανάση Αρώνη για να σε σαμποτάρει, όπως κάνει πάντα επειδή ξέρει ότι δουλεύεις, είσαι τίμιος αγνός και προ πάντων ηθικότατο στοιχείο- ακόμα και αν βγει και πει ως δικαιολογία ότι υπάρχει η σχετική ανακοίνωση στο siteτην έβαλε μόνος του ο κύριος Αρώνης χωρίς να γνωρίζει τίποτα ο Γαλάτουλας! 


Γιατί πώς εξηγείται η ανακοίνωση για την εκδήλωση στο site αρμοδιότητας Θανάση Αρώνη να βρίσκεται εκεί εδώ και ημέρες αναρτημένη στο επίσημο site  και στο έντυπο επίσημο πρόγραμμα της ομοσπονδίας που επίσης κυκλοφορεί εδώ και ημέρες –μάλιστα διαρκώς ανά εβδομάδα ανανεωμένο  και εμπλουτισμένο με κάποια εκδήλωση- να μην αναφέρεται πουθενά, αν και η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη από τις αρχές Μαρτίου!


Την εκδήλωση είχε ανακοινώσει ο Δήμος Σιώκης και ο Δημήτρης Καλαμαράς(μέλη και οι δυο της ελέγχουσας μειοψηφίας και αντίπαλοι του Γαλάτουλα) στην συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελλ. Σωματείων Νέας Υόρκης –το οποίο και  παρακολουθήσαμε -της Τρίτης 1η Μαρτίου ’11. 

Και επειδή θα σπεύσει ο αρχιμάγειρας της διαπλοκής,  της ίντριγκας του ψεύδους και της συκοφαντίας, να την βάλει σήμερα 22 Μαρτίου(μια ημέρα πριν την εκδήλωση και αφού από το πρωί την έχουμε αναρτήσει στην πρώτη σελίδα της κεντρικής διαδικτυακής ενημερωτικής πύλης του GreekAmericanNewsAgency-  στο επίσημο πρόγραμμα και μετά ως γνωστόν  θα φροντίσει να το δώσει κάπου αλλού... –το προφανές είναι θα το δούμε στον όμοιο του κατάδικο και αρχιαπατεώνα (...) Γιώργο Λυκομήτρο, (όμοιος ομοίω αεί πελάζει)! Αλλά  εκεί είναι που  θα την πατήσει! 


Και αυτός και οι όμοιοι του.  Και το γιατί θα  φανεί  στην συνέχεια υπάρχουν τα σχετικά ντοκουμέντα.  
Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό... Γιατί υπάρχουν και άλλα σχετικά ντοκουμέντα που στην συνέχεια θα βγουν αναλόγως εξελίξεων(...)  του λέμε απλά να προσέχει, γιατί τον έχουν πάρει χαμπάρι αρκετοί και υπάρχουν άνθρωποι που μας τα έχουν καταγγείλει όλα αυτά όπως και πολλά άλλα...


Γιατί το έκανε αυτό; Απάντηση. Ο Γαλάτουλας  ξέρει ότι κατ’  αρχήν απευθύνεται  ή σε  ομοίους του-του ιδίου φυράματος, ηθικής και νοοτροπίας - ή σε απλούς ανθρώπους  που δεν τον γνωρίζουν καλά γιατί  πάντα κρύβεται πίσω από ανθρώπους και καταστάσεις.   Με αυτή την ύπουλη και βρόμικη ενέργειά του στοχεύει μόνον στους απλούς ανθρώπους της πρώτης γενιάς, μεγάλοι άνθρωποι όλοι  τους σήμερα, οι οποίοι δυστυχώς δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο (ακόμα..) οπότε δεν θα το μάθουν,  δε θα  πάνε,  δεν θα το πούνε στα παιδιά τους. Επομένως κανονικό σπαμποτάζ!  


Αν και μερικοί ηλικιωμένοι  τελευταία  έχουν εφοδιαστεί με κομπιούτερ για να  διαβάζουν – κυρίως εμάς και αυτό είναι που ενοχλεί τους πάντες εδώ και δόξα τω Θεώ είναι κάτι 100αδες από την Νέα Υόρκη και την Αστόρια -  αλλά και για να μαθαίνουν την αλήθεια και  τι γίνεται στον κόσμο και την Ελλάδα, αφού δεν πιστεύουν πια κανέναν από τα δήθεν  από τα «γνωστά» και οργανωμένα ομογενειακά ΜΜΕ. 


Ο Γαλάτουλας που πάντα κινείται  με σκοπιμότητα και δόλο, υπουλα κινούμενος, και   πάντα έρποντας όπως το φίδι, κρυπτόμενος πίσω από ανθρώπους και καταστάσεις γιατί στην παραγματικότητα είναι δειλός, ψεύτης και ευθυνόφοβος, δεν έβαλε την εκδήλωση αυτή στο επίσημο πρόγραμμα για να σαμποτάρει! Να πολεμήσει!  Και ύστερα τολμά και μιλά για νεολαία! Να ποιος διώχνει την νεολαία από την ομοσπονδία με στοιχεία και αποδείξεις! Αυτός είναι ο Πέτρος Γαλάτουλας!  

Και δεν είναι μόνο αυτό, αυτό είναι πλημμέλημα μπροστά σε άλλα που  έχει κάνει!  Σωρεία τέτοιων ανήθικων ενεργειών. Ορθώς ο επίτιμος πρόεδρος τον αποκάλεσε δημοσίως καρκίνωμα και ανήθικο με επίσημη καταγγελία του  ο Ανδρέας Σάββα πρόεδρος του συλλόγου επιστημόνων !  

Αυτός πάντα έδιωχνε και θα διώχνει την νεολαία, γιατί είναι οι μόνοι που τον αντιλαμβάνονται γρήγορα, ακριβώς επειδή νιώθει κομπλεξικά μπροστά τους γιατί  ποτέ του δεν κατάφερε να φτάσει με την αξία του πουθενά! Μόνο με το ψέμα. Την απάτη. Την εξαπάτηση, τις ίντριγκες και την διαβολή. Με συλλόγους σφραγίδες και ψέματα πότε στον ένα και πότε στον άλλο. 

Κινείται και δρά βάζοντας σε δεύτερη μοίρα, όπως κάνει πάντα στην παραγματικότητα την παρέλαση αλλά και κάθε τι άλλο που δεν εξυπηρετεί τις σκοπιμότητες της προσωπικής του αυτοπροβολής! Μπας και κάποτε τον βαρεθούν και τον ψηφίσουν για πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Το μεγάλο του κόμπλεξ  επειδή δεν διαθέτει ίχνος αυτογνωσίας να σκεφτεί με τι προσόντα (αν μπορούσε -που δεν μπορεί και δεν τολμά- γιατί αν μπορούσε θα είχε βάλει μόνος του υποψήφιος αλλά μετά από αυτό που του έκανε ο τότε εχθρός και μεγάλος του αντίπαλος Απόστολος Ζουπανιώτης το 2006 -και εδώ που τα λέμε καλά έκανε γιατί θα  έκλεβε τις εκλογές -μου το λέγαν και δεν το πίστευα-, με τους συλλόγους μαϊμού και σφραγίδες που έχει - για αυτό και δεν ξανά τόλμησε να βάλει ποτέ υποψηφιότητα! Και ούτε θα βγεις ποτέ Γαλάτουλα πρόεδρος, όσο και αν προσπαθείς γιατί θα είσαι πάντα ο ίδιος! Βρόμικος! Ανήθικος! Και πάντα θα σε παίρνουν χαμπάρι όλοι. Αργούν αλλά κάποια ημέρα σε μαγκώνουν και πέφτεις στην παγίδα που εσύ έχεις στήσει με τα ψέματα και τις συκοφαντίες σου εναντίον όλων! Μόνο έτσι ξέρεις να υπάρχεις! Με το ψέμα και την διαβολή. Την ανηθικότητα τις πλαστογραφίες και τις ατασθαλίες. 
  
Νομίζει ο Γαλάτουλας,   ότι απευθύνεται σε ομοίους του –γιατί μόνο αυτοί τον πιστεύουν.. τρόπος του λέγειν και αυτοί τον ξέρουν αλλά τον χρησιμοποιούν προς το παρόν  μέχρι να κάνουν την δουλειά τους- και επειδή είναι στούρνος από το διαδίκτυο και αγονεί την σημασία και την δυναμική του (εκτός από  τον όμοιο του σε ψεύδη και συκοφαντίες κατάδικο Γιώργο Λυκομήτρο που ημερησίως του τηλεφωνεί για να δίδει πληροφορίες ψεύτικες ή αληθινές για ό,τι συμβαίνει στην ομοσπονδία)  για αυτό και αφαίρεσε την εκδήλωση αυτή από το επίσημο πρόγραμμα που μοιράζεται στους ομογενείς  παρόλο που την γνώριζε πολύ καλά!  Αυτός είναι  ο Πέτρος Γαλάτουλας! Θαυμάστε τον!

 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ και επειδή  στην ζωή μου και στην 26χρονη επαγγελματική πορεία μου έχω μάθει πως όταν δέχεσαι απειλές ή ετοιμάζουν προβοκάτσιες εις βάρος σου  ο καλύτερος τρόπος να τις αποδυναμώνεις είναι η δημοσιοποίησή τους,  προειδοποιώ  τους επίδοξους και κατασκευασμένους ψευδομάρτυρες και καταγγέλλοντες, ξέρω τι ετοιμάζεται εις  βάρος μου. Από ποιους. Και γιατί. Γνωρίζω ποιος είναι ο ιθύνων νους...  Αλλά και ποιος αυτή την φορά θα «ρισκάρει» να μπει μπροστά στην «νέα» συνωμοσία που   εξυφαίνεται εις βάρος μου μετά την παρέλαση, μεθοδεύοντας την σύλληψη μου με ψευδείς και ως συνήθως ανυπόστατες καταγγελίες(...) Κατασκευασμένους ψευδομάρτυρες και αρκετούς «εθελοντές» καλοθελητές επαγγελματίες ψεύτες προς όφελος  «Γνωστού Ομογενή και παράγοντα» που τάχατες  θίγεται από τις αποκαλύψεις μας για το πρόσωπο του... Ονόματα στην παρούσα φάση δεν χρειάζεται να αναφερθούν...  Έτσι και αλλιώς ο ίδιος  στο παρελθόν τα έχει επαναλάβει τέτοια τερτύπια και ανάλογους χαφιεδισμούς... Μακάρι να το ξανά σκεφτεί και να αφήσει τους λεονταρισμούς...Γιατί  προσωπικά έχω μια μεγάλη και βασική διαφορά με όσους επανέλαβε αυτός και άλλοι όμοιοι του τέτοιους χαφιεδισμούς στο παρελθόν. Λευκό και καθαρότατο ποινικό μητρώο! Μεγάλη και βασική διαφορά. Και όσο είμαι εδώ, θα λέω και θα γράφω την αλήθεια με στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα. Αυτή είναι η βασική μας διαφορά με οτιδήποτε άλλο περιφέρεται στο διαδίκτυο ή στα έντυπα Ομογενεικά ΜΜΕ. Για ποιον μιλώ και ποιον φωτογραφίζω;  Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα τώρα... Το μόνο που μπορώ με βεβαιότητα  να πω είναι αν και ξέρω πόσα πολλά ανοιχτά μέτωπα έχω  και με ποιούς  και γιατί – και είναι όλοι αυτοί που τους βγάζουμε τις βρομιές και τις ανηθικότητες στο φως και έτσι θα συνεχίσουμε  -  θα εύχονταν να με δουν πίσω από τα κάγγελα (έτσι και αλλιώς το έχουν προσπαθήσει αρκετές φορές μέχρι σήμερα με κάθε τρόπο προκειμένου  να συλληφθώ (με οποιαδήποτε ψευδή καταγγελία) ή να απελαθώ, νομίζοντας ότι θα με βγάλουν από την μέση... Τι ανόητοι...  Λες και από όπου και αν είμαι δεν θα μπορώ να γράφω και να αποκαλύπτω τις βρομιές και τις ανηθικότητες τους.  Εξ άλλου τώρα πια δεν είμαι μόνος. Υπάρχουν 10αδες συνεργάτες μας φίλοι και απλοί ομογενείς που ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν και με ποιο τρόπο θα αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο (πιθανό ή όχι, θα δείξει η συνέχεια) ενδεχόμενο. Ξέρουν επίσης πως θα μας μεταφέρουν στοιχεία και ντοκουμέντα για τις βρομιές  που αντιλαμβάνονται. 10αδες και διάσπαρτοι παντού στην Ομογένεια και ειδικά στην Νέα Υόρκη.  Μόνο νεκρός, θα σταματούσα να γράφω.  Αλλά ένας ινδός μου είπε κάποτε ότι γύρω στα 92 θα ταξιδέψω για την άλλη ζωή, οπότε  έχουμε πολύ δρόμο ακόμα Δόξα τω Θεώ...Επομένως όσο ζω θα γράφω και θα αποκαλύπτω την αλήθεια, όποιον και αν αφορά. Όποιον και αν αγγίζει. Όσο ψηλά και αν φτάνει.  Στην συγκεκριμένη περίοδο όμως  όλοι ξέρουν ποιος και γιατί έχει γίνει ρόμπα-αν μπορούσε να με έπνιγε με τα ίδια του τα χέρια, όπως δήλωσε σε κλειστό κύκλο, θα το έκανε αλλά δεν μπορεί... Δεν φταίμε  όμως εμείς... Αφού άλλα έλεγε για την Ομοσπονδία εδώ και χρόνια αποκαλώντας τους –ΟΛΟΥΣ – Καραγκιόζηδες, ανήθικους και απατεώνες  και την παρέλαση την  παρομοιάζε με  καρναβάλι τονίζοντας με έμφαση  ότι ουδέποτε πρόκειται να δεχθεί οποιαδήποτε τιμή από την ομοσπονδία, ένα θα πω:  Έχω λάβει τα μέτρα μου.  Έχω ειδοποιήσει αυτούς που πρέπει στην Ελλάδα και στην Αμερική. Ας τολμήσουν. Αν δεν ήμουν σίγουρος για τις πηγές μου, δεν θα δημοσιοποιούσα μια τέτοια πληροφορία.  Και άλλες φορές με έχουν εκφοβίσει αλλά μια δεν έδωσα ούτε έγραψα τίποτα εκτός από τον Φεβρουάριο του 2010... Και τότε υπήρχε λόγος που επίσης δημοσιοποίησα τον εκφοβισμό έξω από το σπίτι μου... 

Επειδή όμως εδώ συνηθίζονται κάτι τέτοια χαφιεδίστικα  και ο συγκεκριμένος τα έχει ξανά κάνει στο παρελθόν, καλό θα είναι να προσέχει... Όσο για τους πρόθυμους καλοθελητές ψευδομάρτυρες. «Φίλε» επίδοξε «καταγγέλλοντα» όπου ακούς πολλά   κεράσια, κράτα μικρό καλαθάκι... θα σου λακίξουν στο τέλος...  Για αυτό ας προσέχει ο κατά τ άλλα «φίλος»...παράγων μεγάλος και τρανός... Ας θυμηθούν αυτοί που οργάνωσαν  και μεθόδευσαν τέτοιες άθλιες ενέργειες τον Φεβρουάριο του 2007.  Όταν με σειρά ψευδών και ανυπόστατων καταγγελιών εις βάρος μου μια σειρά «γνωστοί παράγοντες αλλά και  λαμόγια  και «κύριοι» καθώς πρέπει» έκαναν ψευδείς καταγγελίες  προκειμένου να απελαθώ ως παράνομος. Ιδού τι κατάφεραν. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩς. ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ μάλλον για αρκετό καιρό...  Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα. Να δούμε  ποιος θα κάνει το μεγάλο άλμα στο κενό και ποιος θα πηδήξει και από πού;   Εδώ είμαι και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν!      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου