Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Να ποιος πληρώνει τον Γιώργο Λυκομήτρο να βρίζει και να λασπολογεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο! Χρόνια τώρα!

κάντε ΚΛΙΚ στην  εικόνα για να διαβάσετε ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ! ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΑΜΕ! ΝΑ ΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΑΔΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,  Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ" ΠΑΪΣΙΟΥ!!!  

ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ!  ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ {με στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα και όχι λάσπη ύβρεις, χυδαιλογίες, φανταστικά σενάρια και συκοφαντίες} ΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ ΟΛΑΝΘΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ!  ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ,  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΟΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΟΣΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ... τυχαία όλα αυτά; Όχι βέβαια! Υπάρχουν και άλλα πολλά που θα βγουν στο φως της αλήθειας! Σύντομα...
Όσο για το τι κρύβεται πίσω από την "πληρωμένη καταχώριση" θα μάθετε! Και θα φρίξετε! για ακόμα μια φορά... Αυτά προς το παρόν γιατί έχουμε και δουλειές!
...σε επόμενο προσεχές αποκαλυπτικό ρεπορτάζ θα μάθετε περισσότερα... για τις σχέσεις Παϊσίου Λυκομήτρου. Ποιος ο "σύνδεσμος" και από πότε χρονολογούνται... Υπομονή. Είπαμε θα έχουμε πολλές και μεγάλες εξελίξεις στην Ομογένεια της Νέας Υόρκης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου