Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ηχηρό ράπισμα(χαστούκι ή αλλιώς σφαλιάρα) προς Ηλία Τσεκερίδη και Πέτρο Γαλάτουλα η έκκληση επτά πρώην προέδρων

ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ σήμερα 27 05 2011 γύρω στις 20:50 Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ, σχεδόν αμεσως μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής προς το ΔΣ του επίτιμου προέδρου Β Σταθάκου μας  ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
"Η συνάντηση μας ήταν άτυπη και δεν συμφωνήσαμε να δημοσιοποιηθεί τίποτα προς τα έξω. Δεν ξέρω γιατί ο επίτιμος έστειλε αυτή την επιστολή προς τα έξω;θα επικοινωνήσω μαζί του. Σας παρακαλώ να μεταφέρετε αυτή την δήλωση που σας κάνω όπως σας την κάνω". Και τότε το εύλογο  ερώτημα κύριε Γεωργόπουλε είναι γιατί βρεθήκατε για να τα πείτε σα καλά φιλαράκια;Η ομογένεια και ο κόσμος δεν πρέπει να γνωρίζει; Η φοβάστε την αλήθεια; Εκτός αν λέει και δηλώνει ψέματα και μάλιστα εγγράφως  ο επίτιμος πρόεδρος. Τα είπατε  όλα αυτά που αναφέρει στην επιστολή του προς το ΔΣ ναι η όχι; Συμφωνήσατε να ή όχι να σταλλεί η επιστολή αυτή ναι ή όχι; Να γιατί πρέπει να κρατάτε ηχρογραφημένα  πρακτικά για να μη μπορεί να λέει άλλα ο ένας και άλλα ο άλλος. Αλλά ενοχλείστε -όλοι και κυρίως όσοι παρανομούν και έχουν να κρύψουν πολλά-όταν εμείς δημοσιοποιούμε με έγγραφα και ηχητικά ντοκουμέντα αυτά που λέγονται και αυτά που γράφονται ακριβώς για να γνωρίζει ο κάθε ομογενής την αλήθεια με στοιχεία αποδείξεις και ντοκουμέντα αλλιώς ο κάθε ένας γράφει και λέει αρλούμπες και αερολογίες... Έτσι είναι!      Παράλληλα ο κ. Γεωργόπουλος  εξέφρασε την αντίδραση του για τις προηγούμενες δηλώσεις του που δημοσιοποιήσαμε λέγοντας  μας πως ήταν μια απλή "ιδιωτική συζήτηση". Να του θυμίσουμε όμως πως η  συζήτηση στην οποία αναφέρεται έγινε ενώπιον γνωστού παράγοντα της ομογένειας και άλλου συναδέλφου την Τρίτη 24 Μαϊου του αναφέραμε ότι αυτά που μας λέει θα τα γράψουμε και μας είπε "γράψε δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. Δεν φοβάμαι να λέω την γνώμη μου και θα την πω και όταν μαζευτούμε" και μας επανέλαβε  και διαζώσης στην τετ α τετ συνάντηση μας με τον γνωστό ομογενή παράγοντα σε πολύ γνωστή ταβέρνα στέκι στην οδό Ditmars  όσα μας είπε και σε προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία την ημέρα της αποφοίτησης της κόρης του λέγοντας μας πως "θα βρεθούμε και θα σου  αναλύσω τις σκέψεις μου" για αυτή την εξέλιξη της παραπομπής των κ. Δ. Δημητρίου, Δ. Καλαμαρά και Π. Μιχαλέα. Τελικά βρεθήκαμε  και μας επανέλαβε ακριβώς τα ίδια τα οποία και μεταφέραμε. 


Τραμπουκισμοί και εκφοβισμοί του Απόστολου Ζουπανιώτη προς παράγοντες της ομογένειας   


Ίσως αυτή η "οπισθοχώρηση" και "υπαναχώρηση" του κ. Γεωργόπουλου να οφείλεται  στην τρομοκρατία και τον εκφοβισμό  που ασκείται -καιρό τώρα -  από τους γνωστούς κύκλους του κ. Πέτρου Γαλάτουλα και των συν αυτώ(Η.Τσεκερίδη, Σ.Σερέτη, Δ. Βεκιαρέλη και λοιπά άλλα καλά παιδιά ...) και ειδικά  από τον κύριο Απόστολο Ζουπανιώτη ο οποίος εξακολουθεί να κινείται κατά την συνήθη πρακτική του πάντα παρασκηνιακά να απειλεί και να τρομοκρατεί  όποιον κάνει δηλώσεις, μιλά ή συνεργάζεται με  το GreekAmericanNewsAgency. Τα κάνει και με άλλους όπως έχουμε αποκαλύψει. Έχουμε άλλοστε γράψει και αποκαλύψει και κατά το πρόσφατο παρελθόν παρόμοιες ενέργειες εις βάρος άλλων συναδέλφων.  Μια ακόμα απόδειξη αυτής της συνηθισμένης εδώ και χρόνια πρακτικής του κ.  Α. Ζουπανιώτη  ο τελευταίος τραμπουκισμός του σήμερα Παρασκευή 27 Μαϊου όταν σε έντονο ύφος  διαμαρτυρήθηκε  τηλεφωνικά  στον Επίτιμο πρόεδρο Βασίλειο Σταθάκο(λες και ευθύνεται ο άνθρωπος που μάθαμε και μαθαίνουμε τα διαμειβόμενα και τα ταικτενόμενα κάθε φορά)   για όσα αποκαλύψαμε στις αμέσως προηγούμενη ανάρτηση μας. Τα ίδια έκανε και με τον κ. Ντίνο Ράλη και με άλλους παράγοντες της ομογένειας στην Νέα Υόρκη ή στην Ελλάδα  που μας έχουν κάνει κατά το παρελθόν δηλώσεις για διάφορα θέματα  ή έχουν δώσει συνεντεύξεις ή στένουν άρθρα τους.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Λες και ο κ. Ζουπανιώτης έχει το μονοπώλειο στο μικρόκοσμο που ζει...Κρίμα...Κρίμα!  Και ακόμα δεν αποκαλύφθηκε τίποτα κύριε Απόστολε Ζουπανιώτη...Τίποτα έχεις ακόμα αρκετά να μάθεις...και να ακούσεις... Πάρα πολλά... Ευτυχώς που πάντα κρατάμε στοιχεία αποδείξεις και ντοκουμέντα. Ευτυχώς...για να γελοιοποιείσαι και να  διαψεύδονται οι ισχυρισμοί η λάσπη και τα ψεύδη σου κάθε φορά...  Κρίμα μόνο γιατί επαίρεσαι ότι είσαι και "δημοσιογράφος". Πέρασες αλλά δεν κόλησες...Και με αυτό το κόμπλεξ θα μείνεις... Κρίμα γιατί δεν είσαι πάρααα πολύ κακός, λίγο βλακούλης και χαζοχαρούμενος αλλά τι να κάνουμε; Κάνεις λες και σου παίρνουν τα κουβαδάκια σου όποιος ασχολείται με την ομοσπονδία, είναι βέβαια και οι παράδες που τρέχουν και αρμέγεις αλλά να πω ότι είναι και κανά σοβαρό ποσό;  Απλά εμπαθής και εκδικητικός είσαι... γιαυτό και βγάζεις απωθημένα πότε για τον Δ. Δημητρίου επειδή σε κατήγγειλε στην ΕΣΗΕΑ το 2000-και καλά έκανε άρα χρόνια τώρα όπου αναμειγνίεσαι  υπάρχει πρόβλημα γιατί μπερδεύεις τα πράγματα   και με τον Σταθάκο  τα βάζεις συνέχεια επειδή σε διέγραψε. Το λάθος τους ήταν που σε επαναφέρανε. Να κάνεις τι μωρέ κακόμοιρε;ή δημοσιογράφος θα είσαι ή αντιπρόσωπος!  Στα είπαμε και άλλη φορά τότε που σε ειδοποιήσαμε να παραιτηθείς στις εκλογές του 2006 με τις απάτες που έκανες εναντίον του Γαλάτουλα-και το μοναδικό καλό που έκανες αλλά μετά στα σκάτωσες -γιατί κινδύνευες.. και έκλ@σες μαλί...για θυμήσου πως έτρεχες ή θες να παίξω και κανά ηχογραφημένο; Αλλά έπρεπε να σε αφήσω τότε που πήγανε να στην κάνουν αυτοί που τώρα επαινείς. Κοινώς γλύφεις εκεί που έφτυνες χρόνια τώρα-τόχετε αυτό εσείς οι δήθεν αριστεροί του κ@λου- γιατί σας ενώνει ο κοινός εχθρός δηλαδή ποιος ; ο μιμίκος ο γιατρός!   Άντε να δούμε τι άλλο θα κάνεις; Άντε να σε δούμε! Α ει χάσουουου μυρμιγκάκι... ά ει χάσου... είπαμε! 
Σε επόμενη ανάρτηση πλήρες και αποκλειστικό ρεπορτάζ για όσα έγιναν πριν και μετά την συνεδριάση των πρώην προέδρων στις 26 Μαϊου στο Σταθάκειο που αποκαλύψαμε ήδη από την εκδήλωση της πρωτοβουλίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου