Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Έργα και ημέρες του ιδιοκτήτη του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού της Νέας Υόρκης (NGTV) Δημήτρη Καστανά. Μέρος πρώτο



 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

Παρακολουθείστε ένα οδοιπορικό λόγων και έργων μέσα από άρθρα ρεπορτάζ και συνεντεύξεις (του ιδίου) του γνωστού "κανάλαρχη" της Ομογένειας Δημήτρη Καστανά.  

Στα κείμενα που ακολουθούν-τα οποία σας συνιστούμε να κρατείσετε στο αρχείο σας θα σας φανούν χρήσιμα- παρουσιάζεται από το 2006 μια σειρά δηλώσεων πράξεων και έργων του κ.Δημήτρη  Καστανά όπου στην συνέχεια πάλι με έργα και πράξεις του ανέραισε τον  εαυτό...

Παραθέτουμε όμως, όλη την σειρά των δρώμενων και δημόσιων πεπραγμένων του ανδρός και θα κατανοήσετε πολλα... Αυτό  το οδοιπορικό ξεκινά όχι τυχαία,  με μια συνέντευξη ενός διακεκριμένου ομογενή με πείρα και προσφορά στην ομογένεια του κ. Θεόδωρου Παυλάκου ο οποίος για πρώτη φορά θέτει σοβαρά και τεκμηριωμένα το πρόβλημα της ανεξαρτησίας των τοπικών ΜΜΕ στην Νέα Υόρκη. 
Περισότερα στοιχεία με αποκαλυπτικό χαρακτήρα, για τα έργα..τις ημέρες...το βίο και την δημόσια δράση του Δημήτρη Καστανά  δίδονται στο δεύτερο μέρος της  μεγάλης δημοσιογραφικής  έρευνας το οποίο θα μεταδοθεί προσεχώς. Μέχρι τότε κρατήστε όλα τα στοιχεία που σήμερα απαναδημοσιοποιούνται προς κάθε χρήση... και κυρίως για την  ζώσα ιστορία του νεότερου Ελληνισμού της Αμερικής.   






Μη χάσετε το δεύτερο μέρος της έρευνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου