Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΗΧΗΡΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ ΑΠΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ για το ένθετο της Κυριακής 17 Μαρτίου(2012)


Ηχηρά ΌΧΙ εισέπραττε μέχρι πριν από λίγο(Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012)  το επιτελείο του Εθνικού Κήρυκα (Πένη, Βέτα, Νίκος) που τηλεφωνούν εδώ και δυο εβδομάδες σε ανυποψίαστους ομογενείς προσκαλώντας και παρακαλώντας  τους να συμμετέχουν  στο «αφιέρωμα»  για τον Πέτρο Γαλάτουλα του αυριανού φύλου (17/18 Μαρτίου)  για να εισπράξουν… χρήμα. Αντί αυτού εισπράττουν(άλλοτε διακριτικά και άλλοτε με τα ανάλογα σχολιανά εναντίον του Π.Γ και του Ε.Κ που ξεπέφτει τόσο χαμηλά για λίγα παραπάνω δολάρια )  αρνήσεις από 10αδες ομογενείς  που έδωσε τα ονόματα τους ο Γαλάτουλας –ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ Κ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ!

Το χειρότερο είναι ότι μέσα στον κατάλογο με τα 10αδες ονόματα που έδωσε στον ΕΚ ο Γαλάτουλας, πάντα χωρίς να υπολογίζει τον ξενοδόχο δηλαδή τους ανθρώπους τα ονόματα των οποίων έδωσε χωρίς την θέληση τους, υπάρχουν και καμιά 50αρια ηχηρά ονόματα επιχειρηματιών γνωστών και επιφανών που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο πλαίσιο της ομοσπονδίας ή και της ΝΔ  ο  Πέτρος Γαλάτουλας είχε κάποια επικοινωνία οι οποίοι-φυσικά έχουν την πλέον αρνητική γνώμη για το άτομο του λόγω των γνωστών σκανδάλων που τον ακολουθούν - κατηγορηματικά όχι απλώς αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε ένα τέτοιο αφιέρωμα έκτρωμα αλλά αρκετοί εξ αυτών που ενοχλήθηκαν –και μας τηλεφώνησαν ζητώντας να κρατηθεί η ανωνυμία τους και το κάνουμε – μας κατήγγειλαν ότι κάποιοι από αυτούς που τηλεφωνούν όπως η κ. Βέττα προσπαθεί να πείσει ή να πιέσει επιχειρηματολογώντας υπέρ του Γαλάτουλα. Μάλιστα υπήρξε μια χαρακτηριστική περίπτωση, γνωστού γέροντα που κάποτε ανέβαινε στο άλογο και πήγαινε στην παρέλαση, όπου οι φωνές του γέροντα ακούστηκαν μέχρι την Αστόρια… Ποιος είναι  ο γέροντας και γιατί τα έχει με τον Γαλάτουλα θα σας το πούμε σε επόμενο ρεπορτάζ.

Ανάλογη αρνητική απάντηση προς τον ΕΚ έδωσε και άλλος γνωστός επιφανής ομογενής ιδιοκτήτης του πλέον πολυτελούς χώρου  της ΝΥ του οποίου το όνομα είναι καταχωρημένο σε εκείνους που δίνουν τα 5000αρα για την παρέλαση όπως έδωσε πέρσι αλλά και φέτος.

Άκρως αρνητικοί στο να ευχηθούν και να αναγνωρίσουν τον Γαλάτουλα ως άνθρωπο που αξίζει κάποιας τιμής  είναι όμως και η πλειοψηφία των συμπατριωτών του Χιώτες η πλειοψηφία των οποίων και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Γαλάτουλα βγάζουν σπυράκια και κλείνουν το τηλέφωνο.
Μέχρι στιγμής αυτοί που έχουν βάλει-Κυριακή κοντή γιορτή και θα φανεί όσων ούπω- είναι η οικογένεια του, συγγενείς της συζύγου του, η οικογένεια Σκουφάρα, ελάχιστα μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, κάποια μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας και ορισμένοι ξέμπαρκοι  που τους έχει βάλει σε διάφορες επιτροπές.  

Και να θυμάστε ότι αυτή η υπόθεση θα έχει και συνέχεια διότι είναι πολλοί που τους πίεσε ο Γαλάτουλας να εμφανιστούν ως υποστηριχτές του με ευχές και ευχολόγια  με την δέσμευση ότι θα πληρώσει εκείνος το λογαριασμό…  για να δούμε θα τον πληρώσει; Γιατί από τέτοια ο Γαλάτουλας έχει στο βιογραφικό του ουκ ολίγα…  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ...


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ με αφορμή το συγκεκριμένο ρεπορτάζ  και το γεγονός ότι εδώ και πολλούς μήνες(σχεδόν χρόνος) δεν γράφουμε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για την ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων τον Γαλάτουλα και τα όσα συμβαίνουν μέσα εκεί(γιατί συμβαίνουν πολλά και τα γνωρίζουμε σχεδόν  όλα και με ντοκουμέντα...τέτοια που θα γελάσει κάθε πικραμένος όταν θα βγουν πάλι στο φως της δημοσιότητας) για όλους εσάς λοιπόν που φαγωθήκατε να ρωτάτε με email, επιστολές, fax  και με προσωπικές οχλήσεις και κάθε άλλο τρόπο-μέχρι ταχυδρόμους βάλατε κάποιοι από εσάς προσωπικούς μας φίλους να στείλτε την παραγγελιά και τις ερωτήσεις σας) η απάντηση θα δοθεί σύντομα...  Εμείς εδώ για να μη γράφουμε τίποτα να είστε βέβαιοι ότι κάποιος λόγος υπάρχει...όσων ούπω θα φανεί...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου