Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

'Ελενα Κουντουρά βουλευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων: Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο στις 7:30. Τιμή μου να σας σφίξω το χέρι και να σας συναντήσω. Οι ομογενείς είστε η δύναμη της Ελλάδας!


Νέα Υόρκη. Την πρώτη κεντρική πολιτική εκδήλωση εκτός Ελλάδος, με εξόρμηση και ειδικό βάρος προς την Ομογένεια, ξεκινά το κίνημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» όπου το Σάββατο 7 Απριλίου σε ένα από  τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα hall υποδοχής το Grand Prospect Hall στο Brooklyn  η ανεξάρτητη βουλευτής κ.  Έλενα Κουντουρά θα παρουσιάσει τις βασικές θέσεις και αρχές του κινήματος.

 Η κ. Κουντουρά  βρίσκεται  στην Αμερική εδώ και δυο εβδομάδες περίπου και προετοιμάζει το έδαφος  με περιοδεία που κάνει σε μικρούς κύκλους ομογενών και  με προσωπικές συναντήσεις που έχει ήδη ξεκινήσει  από την Καλιφόρνια,  το Σικάγο και  τελευταίο σταθμό την Νέα Υόρκη όπου θα κλείσει αυτό τον κύκλο με μια  μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση  εν όψει των επικείμενων εκλογών στην Αθήνα.  

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει  ο Πάνος Καμμένος με απευθείας Live παρέμβαση του από την Ελλάδα όπου θα βρίσκεται  και θα συνομιλήσει με τους συγκεντρωμένους ομογενείς .
Η κ. Κουντουρά έχει ήδη ένα βαρύ πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα με συνεντεύξεις  που θα δώσει σε ραδιοφωνικά και  τηλεοπτικά ομογενειακά ΜΜΕ και τοπικά  δίκτυα που προγραμματίζονται  προκειμένου να αναλύσει και να παρουσιάσει  τις θέσεις και τις αρχές του κινήματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» σε όλα τα μείζονα και κρίσιμα εθνικής σημασίας ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα το μέλλον και τις προοπτικές της.

Σε  αποκλειστική δήλωση της προς το GreekAmericanNewsAgency η κ. Κουντουρά  τονίζει τα εξής: βρίσκομαι στην Αμερική εδώ και λίγες ημέρες με εντολή του Πάνου Καμμένου προκειμένου να ενημερώσω Ομογενείς που έχει δείξει ενδιαφέρων για τις θέσεις του κινήματος και να τους ενημερώσω για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα μέσα από το οπτικό πρίσμα του κινήματος όπως αυτό διαμορφώνεται μέρα τη μέρα λεπτό το λεπτό ώρα την ώρα με την ευρεία λαϊκή συμμετοχή Ελλήνων  από όλο τον κόσμο. Οι ομογενείς, είναι μεγάλο ζωντανό τμήμα του Ελληνικού λαού, αρκετοί δε από αυτούς με συμφέροντα οικονομικά στην πατρίδα πληρώνουν φόρους κανονικά άρα έχουν ένα λόγο επί πλέον να ενδιαφέρονται λόγω και της μεγάλης απόστασης. Ωστόσο επί τριάντα και χρόνια κανένα από τα δυο κόμματα εξουσίας,  δεν έχει καταφέρει να τους εξασφαλίσει, παρά τις συνεχείς  υποσχέσεις , το αυτονόητο συνταγματικά κατοχυρωμένο την συμμετοχή τους από τον τόπο διαμονής τους, όπως συμβαίνει με άλλες χώρες της Ευρώπης ή του κόσμου. Είμαι εδώ για να μεταφέρω αυτό ακριβώς το μήνυμα όπου και με όποιο τρόπο μπορέσω προς όλους τους Ομογενείς συμπατριώτες μας ότι  οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» είναι ο δικός τους κατ εξοχήν πολιτικός χώρος για να εκφραστούν δημοκρατικά μέσα από την κάλπη. Βρίσκομαι στην Αμερική και συναντώ καθημερινά ανθρώπους μεταφέροντας τους τον παλμό από την πατρίδα και τις εξελίξεις που μεταβάλλουν το πολιτικό πεδίο στην Ελλάδα. 
Το Σάββατο 7 Απριλίου στις 7:30 το απόγευμα  θα έχουμε μια μεγάλη, για την ακρίβεια την πρώτη ανοιχτή εκτός Ελλάδος πολιτική  ανοιχτή συγκέντρωση στο Grand Prospect Hall  με την ευγενική χορηγία του καλού μας φίλου και υποστηριχτή Έλληνα πατριώτη και γνωστού  επιχειρηματία Μιχάλη Χαλκιά ο οποίος μας  αγκάλιασε και συνδράμει στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει. Είμαστε προσκεκλημένοι του, και είναι τιμή μας γιατί και ο ίδιος ο κ. Χαλκιάς δίνει εδώ και πολλά χρόνια  αγώνα διατήρησης των εθνικών παραδόσεων,   για να εξηγήσουμε και να αναλύσουμε τις αρχές τις θέσεις τα οράματα και τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας για μια ελεύθερη πραγματικά ανεξάρτητη Ελλάδα. Μια Ελλάδα ελεύθερη  όπως μας την παρέδωσαν οι πρόγονοι της ιστορίας και του πολιτισμού μας που απλώνεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Μια Ελλάδα όπως μας την παρέδωσαν οι στρατηγοί της Εθνικής Παλιγγενεσίας που συνεορτάσαμε και τιμήσαμε προ ημερών  ο Μακρυγιάννης ο Κολοκοτρώνης, ο Καποδίστριας, οι μεγάλοι  άγνωστοι γνωστοί ήρωες Έλληνες που θυσιάστηκαν για εμάς. Ήρθε η ώρα και εμείς να ανταποδώσουμε αυτούς τους αγώνες  παραλαμβάνοντας την σκυτάλη  από εκείνους αγωνιζόμενοι για  εθνική ανεξαρτησία. Αγωνιζόμενοι για το μέλλον των παιδιών μας. Για παιδεία. Για ελευθερία. Για ελληνικό πολιτισμό.  Για εθνική ανεξαρτησία. Για ισχυρή ελεύθερη οικονομικά  Ελλάδα. Αυτά ήρθα να πω στους Ομογενείς συμπατριώτες μας στην Καλιφόρνια με όσους συναντήθηκα στο Σικάγο και στην Νέα Υόρκη που πιστεύω ότι το Σάββατο το απόγευμα  θα συρρεύσει  αρκετός κόσμος όπως με ενημερώνουν οι φίλοι και οι υποστηριχτές του κινήματος από όλες τις γύρω πολιτείες που ήδη έχουν κινητοποιηθεί. Τους περιμένω να τους σφίξω το χέρι. Να τους υποδεχθώ στο κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων  και να τους ζητήσω να αναλάβουν δράση και αγώνα μεγάλο για μια μεγάλη Ανεξάρτητη Ελεύθερη Ελλάδα. Γιατί οι Έλληνες είναι Πολλοί. Είναι δυνατοί. Είναι ισχυροί όταν είναι ενωμένοι»

 To Σάββατο το πρωί 10 με 12 θα είναι στο studio του Hellas FM για να παραχωρήσει συνέντευξη και να απαντήσει σε ερωτήματα ομογενών.

Η κ. Κουντουρά σύμφωνα με το πρόγραμμα της την επομένη ημέρα, Κυριακή 8 Απριλίου θα επιστρέψει Καλιφόρνια και από εκεί  στην Αθήνα ενώ προγραμματίζεται και δεύτερη μεγάλη συγκέντρωση  ειδικά για τους ομογενείς  των ΗΠΑ στην οποία θα μιλήσει ο ίδιος  ο Πάνος  Καμμένος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου