Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Δείτε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο στις τελευταίες συνεντεύξεις που παραχώρησε



ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ  ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ
«Καλημέρα, σήμερα σας κάλεσα σε αυτή τη συνέντευξη τύπου, είναι μάλιστα η πρώτη έκτακτη συνέντευξη τύπου που κάνουμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αν εξαιρέσει κανείς τις προκαθορισμένες προεκλογικές συνεντεύξεις τύπου. Το κάνουμε αυτό διότι θεωρώ ότι είναι μία ιδιαίτερη μέρα που δικαιώνει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και αποδεικνύει το ποιοι μας πολέμησαν από την πρώτη στιγμή με επίθεση λάσπης, με πρωτόγνωρες μεθόδους για ην Ελληνική Δημοκρατία, με στημένα δημοσιεύματα, με συμμετοχή εγκληματικών οργανώσεων και παράνομων προσώπων, προκειμένου να πλήξουν ένα δημοκρατικό και κοινοβουλευτικό κίνημα.
Σήμερα είναι η αρχή των αποκαλύψεων, αναφέρομαι σε δημοσίευμα του περιοδικού «HOT DOC» της 26ης Απριλίου του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και της ομάδας του. Να αρχίσω από ένα μικρό ιστορικό για να γίνουμε απόλυτα κατανοητοί στο τι εννοούμε. Στις 25 Απριλίου του 2012 και εν μέσω της προεκλογικής περιόδου λίγο πριν τις εκλογές του Μαΐου η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και o ιστότοπος «Antinews» βγάζουν ένα πρωτοσέλιδο: «Ντοκουμέντο-σοκ για το νέο πολιτικό σύστημα. Έμμισθος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών υποψήφιος βουλευτής», με υπότιτλο «Δημοσιογράφος που κατεβαίνει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες έλαβε τον Ιανουάριο του 2004 το ποσό των 30.000 ευρώ από τα μυστικά κονδύλια της υπηρεσίας. Μείζων πολιτικό ζήτημα για τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος είχε δηλώσει ότι απορρίπτει συναλλαγές κάτω από το τραπέζι με βαλιτσάκια ή πακετάκια». Και στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας έχει μία πλαστή απόδειξη που φαίνεται να έχει υπογράψει ο αρχηγός της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ο πρέσβης κ. Μπίκας, όπου ο υποψήφιος βουλευτής και πρώτος εν συνεχεία στην εκλογή του στο νομό Ιωαννίνων με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ο συνάδελφος σας Βασίλης Χήτος φέρεται ότι ήταν συνεργάτης και μάλιστα μυστικός συνεργάτης, της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Την ίδια  μέρα στον ιστότοπο «Antinews» και ταυτόχρονα με την έκδοση της εφημερίδας έχουμε  πρωτοσέλιδο να αναφέρεται πάλι στην ίδια πλαστή, όπως αποδείχθηκε εν συνεχεία, απόδειξη.
Προς τιμήν του τότε ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών  κ. Μπίκας, με ανακοίνωσή του που είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο με ημερομηνία 25/04/2012 γράφει «η χρηματική απόδειξη στην οποία αναφέρεται το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» με τίτλο «Έμμισθος της ΕΥΠ υποψήφιος βουλευτής» και κατά την οποία η ΕΥΠ φέρεται να έχει δώσει 30.000 ευρώ στον δημοσιογράφο κ. Βασίλειο Χήτο είναι καθ’ ολοκληρία πλαστή και κατασκευασμένη, συνακόλουθα δε το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας διαψεύδεται στο σύνολό του με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Εντός της ημέρας ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών κ. Κωνσταντίνος Μπίκας θα προβεί στις απαιτούμενες νομικές κινήσεις. Ένα τόσο σοβαρό θέμα θα όφειλε να έχει διασταυρωθεί από την εφημερίδα πριν από τη δημοσίευσή του».
Παρότι υπάρχει αυτή η ανακοίνωση και εν συνεχεία άλλη ανακοίνωση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών με ημερομηνία 25/04/2012 που αναφέρεται σε γρήγορη έρευνα η οποία έγινε στην υπηρεσία και ανακοινώνεται πάλι ότι τα στοιχεία είναι απόλυτα πλαστογραφημένα και ότι δεν έχουν καμία σχέση με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών την επόμενη μέρα 26/04/2012 επανέρχεται η εφημερίδα, βάζοντας πάλι την πλαστή απόδειξη και λέγοντας «Ομολογεί συνδιαλλαγή με τον διοικητή της ΕΥΠ» επιμένοντας ότι «στον πανικό του ο διοικητής ξέχασε να εξηγήσει αν ο κύριος είχε σχέση με την ΕΥΠ».
Μάλιστα, και το πρόσωπο έχει ιδιαίτερη σημασία, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης αναφερόμενος στο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» για χρηματισμό δημοσιογράφου-υποψήφιου βουλευτή από την ΕΥΠ και μάλιστα ενώ είχε βγει η διάψευση από την Υπηρεσία έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» ότι ένας δημοσιογράφος-υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έπαιρνε χρήματα από την ΕΥΠ είναι μια πολύ σοβαρή καταγγελία. Οι δηλώσεις των εμπλεκομένων δεν αρκούν και η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος». Ο κ. Μιχελάκης τον οποίο θα συναντήσουμε αργότερα ως εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, στο blog «Antinews» του Βασίλη Ζήση και του γιου του Παναγιώτη, βγάζει αυτή την ανακοίνωση, όπου ουσιαστικά διαψεύδει τον διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Ακολουθεί έτερη ανακοίνωση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών την οποία έχουμε στη διάθεσή σας.
Οι δε εργαζόμενοι στην ΕΥΠ βγάζουν μακροσκελή ανακοίνωση στις 26/04/2012 και λένε συγκεκριμένα: «Λίγες μέρες πριν τις εκλογές γινόμαστε μάρτυρες μιας απίστευτης προβοκάτσιας. Κάποιοι προκειμένου να εξυπηρετήσουν προφανώς πολιτικούς σκοπούς έμπλεξαν την Υπηρεσία μας σε μία υπόθεση, η οποία μόνο ως νούμερο επιθεώρησης μπορεί να χαρακτηριστεί. Η προσπάθεια εμπλοκής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου και η απίστευτη δήλωση του κ. Μιχελάκη πως είναι μια πολύ σοβαρή καταγγελία, ένα δημοσίευμα που πέρα από κάθε αμφιβολία είναι γελοίο, μας υποχρεώνει να υπενθυμίσουμε ότι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη Δημοκρατία. Σε αυτή την υπηρεσία έχει δοθεί τεράστιος αγώνας που ξεκίνησε από τους εργαζόμενους, προκειμένου να αποκατασταθεί η εύρυθμη και θεσμική της λειτουργία η οποία είχε επικίνδυνα διασαλευτεί την περίοδο από το 2000-2009 και ιδιαίτερα την περίοδο 2004-2009. Σήμερα και μετά από αλλεπάλληλους ελέγχους της διοίκησης, του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, του ΣΔΟΕ, των ορκωτών λογιστών και της τακτικής Δικαιοσύνης, έχουν έρθει στην επιφάνεια υποθέσεις που αφορούν παρατυπίες, παράνομες διώξεις υπαλλήλων, υπερκοστολογημένες προμήθειες εκατομμυρίων ευρώ, νοθεία εσωτερικών εκλογικών διαδικασιών, πλαστά τιμολόγια και παράνομη κατοχή υπηρεσιακών εγγράφων κ.ά. Πρόσφατα θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι ζητήθηκε η άρση ασυλίας του πρώην βουλευτή και πρώην διοικητή της υπηρεσίας κ. Κοραντή για προμήθεια συστήματος επί Νέας Δημοκρατίας. Πρόσφατα προφυλακίστηκε προμηθευτής της ΕΥΠ  για έργο επί εποχής Νέας Δημοκρατίας. Αυτοί που ανέχτηκαν όλα τα παραπάνω, είναι αδιανόητο να υιοθετούν μέσα από μια εφημερίδα συκοφαντίες που παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές και πρακτικές ταυτόχρονα και δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στους εργαζόμενους της Υπηρεσίας μας που καθημερινά παλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες για την εθνική ασφάλεια της πατρίδας μας αφήνοντας στην άκρη κομματικά συμφέροντα. Καλούμε τα πολιτικά κόμματα και τις ανεξάρτητες αρχές της χώρας μας σε συνεργασία ,με την ΟΜΕ-ΕΥΠ να πραγματοποιήσουν όποιον έλεγχο επιθυμούν στην Υπηρεσία. Καλούμε τα πολιτικά κόμματα να καταγγείλουν πρακτικές που προσβάλλουν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, το νόημα του προεκλογικού αγώνα και τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας».
Συνδέει δηλαδή την πλαστογραφία την οποία έκανε συγκεκριμένη ομάδα που σήμερα αποκαλύπτεται και που δημοσίευσαν εν γνώσει τους ότι είναι πλαστή η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και το «Antinews», την οποία αποδέχτηκε και την χαρακτήρισε ιδιαίτερα σοβαρό θέμα ο τότε εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχελάκης με επίορκους υπαλλήλους της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, οι οποίοι διώκονται από τη Δικαιοσύνη και μάλιστα για αδικήματα όπως, απάτη, απόπειρα απάτης σε βάρος των συμφερόντων ευρωπαϊκών κοινοτήτων με ζημιά άνω των 150.000 ευρώ από κοινού, απάτη σε βάρος του δημοσίου με ζημιά άνω 150.000 ευρώ από κοινού και κατασκοπεία. Αυτά προκύπτουν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Το όνομα του συγκεκριμένου κατηγορημένου δεν θα το αναφέρω, είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης αλλά επειδή υπήρξε στέλεχος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, σεβόμενος το απόρρητο δεν το αναφέρω. Αυτά ήταν ως προς το υλικό μέχρι τώρα.
Το σημερινό περιοδικό HOT DOC το οποίο μου γνωστοποίησε προχθές ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και μου δόθηκε χθες παράλληλα με τους συνδρομητές, αναφέρεται σε ομάδα η οποία είχε συσταθεί και η οποία αποτελείτο από πρώην στέλεχος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών που κατονομάζεται με τα αρχικά Κ. Α με διάφορους ποινικούς και μπράβους, με ιδιοκτήτη της επιχείρησης της ομάδας αυτής, της οποίας ο αδελφός είναι υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών με αρχικά Σ. Κ και ο αδελφός της που εργάζεται στο Μέγαρο Μαξίμου. Αναφέρεται δε στο δημοσίευμα ότι η συγκεκριμένη εταιρεία, της οποίας ένας από τους στόχους ήταν και ο Βασίλης Χήτος, ο δημοσιογράφος συνάδελφός σας και υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στο νομό Ιωαννίνων, πληρώθηκε από τραπεζίτη μεγάλης τράπεζας.
Αναφέρω χαρακτηριστικά απόσπασμα του περιοδικού: «στη συνέχεια της δόθηκαν και άλλες αποδείξεις για πλαστογράφηση» - της μάρτυρος η οποία επικαλείται το περιοδικό και το οποίο έχει βιντεοσκοπημένη τη συγκεκριμένη συνέντευξη- τις οποίες συνθηματικά αποκαλούσαν «αυτόγραφα» .Μια από αυτές ήταν με το όνομα του Βασίλη Χήτου, η οποία χρησιμοποιήθηκε προεκλογικά για να τον πλήξει.
Τα ονόματα 14 δημοσιογράφων μπήκαν σε ισάριθμες αποδείξεις. Κριτήριο για το ποιοι θα συκοφαντηθούν ήταν ποιοι στρέφονταν με δημοσιεύματά τους εναντίον του τραπεζίτη ή ποιοι είχαν γράψει για τις ποινικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος του Κ.Α».
Έχουμε λοιπόν συγκεκριμένα αποδοχή, από εκείνη η οποία συνέταξε και διέπραξε το αδίκημα της πλαστογραφίας, σε συνέντευξη στο περιοδικό, -η οποία είναι και μαγνητοσκοπημένη με την άδειά της- ότι εκείνη συνέταξε κατόπιν εντολής της συγκεκριμένη εταιρείας την πλαστή απόδειξη για να πλήξει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ μέσω του Βασίλη Χήτου.
Ένα άλλο μικρό απόσπασμα από το περιοδικό: «οι αποδείξεις με τα ονόματα Κώστας Βαξεβάνης και Βασίλης Χήτος δόθηκαν επίσης από την ομάδα συκοφάντησης από την επικοινωνιακή ομάδα της Συγγρού σε συνάντηση που έγινε στο Εμπορικό Κέντρο «Kosmopolis» της Κηφισιάς. Παρών ήταν και κάποιος blogger ο οποίος θα φρόντιζε για την προώθηση του θέματος. Λίγο πριν από τις εκλογές ο πράκτορος Κ.Α έκανε εμφανίσεις στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού γεγονός που είχαμε μάλιστα δημοσιεύσει θέτοντας δημόσια το ερώτημα στον Αντώνη Σαμαρά τι δουλειά έχει ένας επίορκος πράκτορας στη Συγγρού». Πρόκειται για τον πράκτορα ο οποίος διώκεται με τα αδικήματα τα οποία σας περιέγραψα.
Κατόπιν τούτου και σε συνεννόηση με τον Κώστα Βαξεβάνη που του ζήτησα το αντίγραφο του περιοδικού, χθες οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποφασίσαμε να επισκεφθούμε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε, παρουσία δυο άλλων αντιεισαγγελέων του Αρείου Πάγου.
Τον ενημερώσαμε για ότι για αυτή τη συγκεκριμένη υπόθεση, υπάρχουν τρεις μηνύσεις. Υπάρχει η μήνυση του Διοικητή της ΕΥΠ κ. Μπίκα, υπάρχει η μήνυση της φερόμενης ως προϊσταμένης της Διεύθυνσης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και υπάρχει και η μήνυση του Βασίλη Χήτου από την πρώτη στιγμή. Τον ενημερώσαμε ότι για περίεργο τρόπο η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» έχει οδηγηθεί σε μια σειρά από αγωγές εναντίον μας καθ’ όλο αυτό το διάστημα που πέρασε. Επίσης ζητήσαμε να ενημερωθούμε για το τι ακριβώς έχει γίνει με την πορεία της υπόθεσης διότι ο κ. Βαξεβάνης από την πρώτη στιγμή που έλαβε τα συγκεκριμένα στοιχεία, και ως όφειλε βεβαίως, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη. Τρεις εισαγγελείς ενημερώθηκαν. Ο κ. Κορέας,  η κ. Ράϊκου και ο κ. Αντωναράκος.  
Μετά την προσφυγή του δημοσιογράφου η Ελληνική Αστυνομία προέβη με εντολή του εισαγγελέα σε άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και σε φυσική παρακολούθηση των εμπλεκομένων, μεταξύ αυτών και της συγκεκριμένης, φερόμενης ως συγγραφέως της πλαστογραφημένης απόδειξης των 14 δημοσιογράφων. Διενεργήθηκε γραφολογικός έλεγχος που διασταύρωσε ότι πράγματι πρόκειται περί της συγκεκριμένης μάρτυρος της οποίας ο γραφικός χαρακτήρας βρέθηκε πάνω στις πλαστές αποδείξεις της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Ζητήσαμε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ως οφείλαμε, πριν κάνουμε τη συνέντευξη τύπου, να ενημερωθούμε για τη δικογραφία διότι η έδρα στα Ιωάννινα χάθηκε λόγω αυτής της συγκεκριμένης μεθόδευσης.
Εμπλέκονται δε στη συγκεκριμένη υπόθεση και ξένοι, προερχόμενοι από τα Σκόπια. Αναφέρεται η έρευνα του δημοσιογράφου και του περιοδικού ακόμη και για δολοφονία η οποία είχε γίνει στα Σκόπια όπως επίσης και οργάνωση και προμελέτη τοποθέτησης ναρκωτικών σε συγκεκριμένο πολίτη στη Ζάκυνθο, ο οποίος βρισκόταν σε διαμάχη με τον συγκεκριμένο τραπεζίτη.
Εμείς ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την πρώτη στιγμή χτυπηθήκαμε με τα συμφέροντα των τραπεζιτών. Είναι αυταπόδεικτο ότι από τα 350 δισεκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν για τη σωτηρία των τραπεζών, εδόθησαν για να διαφυλαχθούν 160 δισεκατομμύρια ευρώ καταθέσεις, κάπου λείπουν λοιπόν τα υπόλοιπα χρήματα, τα οποία πληρώνει ο ελληνικός λαός.
Συγκρουστήκαμε για την υπόθεση της Αγροτικής Τράπεζας για τον τρόπο με τον οποίο χωρίς να δίνουν στοιχεία από την Black Rock,  εδόθη η Αγροτική Τράπεζα στην τράπεζα Πειραιώς.
Αναφερθήκαμε σε πολλές τράπεζες αλλά και στη συγκεκριμένη για υποθέσεις που έχουν να κάνουν, όπως για παράδειγμα με τα υποκαταστήματα, τελευταία των Κυπριακών τραπεζών, τα οποία έκλεισαν, και τα οποία εδόθησαν στη συγκεκριμένη τράπεζα και ενώ οι καταθέσεις ήταν 13 δισεκατομμύρια ευρώ υπήρχαν 25 δις δάνειο.
Θα συνεχίσουμε να πολεμούμε τους τραπεζίτες και τα συμφέροντά τους. Θα συνεχίσουμε να συγκρουόμαστε ανεξάρτητα εάν έχουν εμπλέξει ακόμα και ποινικούς και αν απειλούν. Θα συνεχίσουμε ακόμα και εάν υπάρξει λάσπη.
Οφείλει όμως πρώτα από όλα να απαντήσει ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης ο κ. Δένδιας ποιο είναι το αποτέλεσμα του εσωτερικού ελέγχου στην Εθνική  Υπηρεσία Πληροφοριών από την διασταύρωση των μυστικών κονδυλίων που διατάχθηκε κατόπιν καταγγελιών. Οφείλουμε να γνωρίζουμε εάν αληθεύει η πληροφορία η οποία ήρθε σήμερα το πρωί στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ λέγοντάς μας ότι όχι μόνο τότε είχε σχέση το περιβάλλον του κ. Σαμαρά, το οποίο παρέλαβε τις αποδείξεις από τον επίορκο πράκτορα στο εμπορικό κέντρο Kosmopolis της Κηφισιάς μαζί με γνωστό blogger και πρώην σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και παράλληλα εάν υπάρχει σήμερα παράνομα αποσπασμένη στο Μαξίμου υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κάτι που δεν προβλέπεται από την νομοθεσία ή μάλλον όπως απαγορεύεται ρητά από την νομοθεσία, τέκνο έτερου υπαλλήλου της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών το οποίο βρισκόταν στενά συνεργαζόμενο με τον συγκεκριμένο φερόμενο ως στενά εμπλεκόμενο στην συγκεκριμένη επιχείρηση. Προκύπτουν ακόμα πολλά και σοβαρά ερωτήματα για το κατά πόσο συνεχίζουν αυτές οι ομάδες να επεμβαίνουν στις δημοκρατικές διαδικασίες.
Με χαρά είδα ότι πριν από λίγο υπάρχει και η καινούργια ανακοίνωση της ΟΜΕ της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και εδώ θέλω να διευκρινίσω ότι δεν έχει καμιά σχέση η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών η οποία κάνει ένα εθνικό έργο και οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε και το κάνουμε πρώτοι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με κάποιους επίορκους υπαλλήλους οι οποίοι χρησιμοποιώντας την ιδιότητα τους αποκομίζουν κέρδη. Ζητούμε την πλήρη διαλεύκανση της υποθέσεως τώρα. Ζητούμε να απαντήσει η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός για το αν χρησιμοποιήθηκαν οι αποδείξεις αυτές από στελέχη του και συμβούλους του και τι έπραξε για αυτό εν γνώσει του ότι ήταν πλαστογραφημένες για να πληγούν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και στο σημείο αυτό ζήτησα στη συνέντευξη τύπου να παραβρίσκεται ο συνάδελφος σας Βασίλης  Χήτος, ο οποίος θα ήταν σήμερα εκλεγμένος βουλευτής στο νομό Ιωαννίνων εάν δεν είχε δεχθεί αυτή την επίθεση, διότι υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας.
Θα σας πει ο ίδιος τι ακριβώς μου είπε όταν είδε το πρωτοσέλιδο και θα σας εξηγήσει ποιο ήταν το αποτέλεσμα αυτής της αήθους επίθεσης που δεχτήκαμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και βεβαίως θα διερευνήσουμε και άλλες επιθέσεις όπως επίσης και πολιτικές κινήσεις από χρηματοδότες, τραπεζίτες και άλλα τέτοια συμφέροντα.
Β. ΧΗΤΟΣ:  Όπως πολύ καλά θυμάστε εκείνο το πρωί με ξύπνησαν συνάδελφοι από τα «πρωινάδικα» και μου είπαν ότι φέρεσαι σε πρωτοσέλιδο ως πράκτορας της ΕΥΠ. Εγώ ασφαλώς το αρνήθηκα γιατί δεν έχω καμιά σχέση αλλά τι να απαντούσα όταν μου έλεγαν κάτι το οποίο δεν είχα δει εγώ ότι δημοσιεύεται και μια απόδειξη με το όνομα σου και την υπογραφή σου. Καλώ λοιπόν από την πλευρά μου την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης που είναι ο κ. Δένδιας για το αν εγώ υπήρξα έμμισθος ή άμισθος υπάλληλος της ΕΥΠ. Το τονίζω ή άμισθος υπάλληλός της ΕΥΠ. Του δίνω το δικαίωμα να δημοσιοποιήσει οποιοδήποτε  στοιχείο που με εμπλέκει εμένα με την υπηρεσία αυτή.
Για να μην σας τα πολυλογώ η πρώτη μου αντίδραση όταν μου είπαν για την απόδειξη όταν έκλεισα το τηλέφωνο και πριν μιλήσω μαζί σας ήταν να πηδήξω από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου του πατρικού μου σπιτιού γιατί έκανα τον συλλογισμό ποιος θα με πιστέψει το πρωί που θα κατέβω στην αγορά των Ιωαννίνων ότι εγώ δεν είμαι «λαμόγιο» και πράκτορας της ΕΥΠ. Και καλώ από τότε τον κ. Μιχελάκη που είχε το επικοινωνιακό τιμ της Νέας Δημοκρατίας και ο οποίος δεν μου απάντησε ποτέ δημόσια όσες φορές και εάν τον κάλεσα πώς είναι δυνατόν ένας συντάκτης που τον είχε ως υφιστάμενο του όταν ανέκυπταν θέματα με βαριά ονόματα ποινικά στο χώρο του κοινού ποινικού δικαίου να με καλεί και να μου λέει κλείσε μου Χήτο συνέντευξη και πως έχω κλείσει. Πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να βγαίνει και να λέει έστω με αυτή την ανακοίνωση και να λέει με μεσοβέζικα λόγια για το τι έπραττα και το τι ρόλο έπαιζα εγώ. Είμαι στην διάθεση σας εάν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι.
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Να σας διευκρινίσω δε ότι οι έρευνες αυτές έχουν τελειώσει από ότι ενημερωνόμαστε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, επί της σημερινής κυβερνήσεως, έχει βγει αποτέλεσμα και ουδέποτε αποκαταστάθηκε η αλήθεια πέραν της διοικήσεως  Μπίκα που αυτόματα και ταυτόχρονα απάντησε και διέψευσε την πλαστογραφία. Τα αδικήματα δε τα οποία πλέον προκύπτουν δεν είναι μόνο της πλαστογραφίας μετά χρήσεως και εδώ πρέπει να εμπλακεί και εδώ ζητάμε την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα για τους ανθρώπους του τύπου που εν γνώσει τους δημοσίευσαν πλαστό έγγραφο. Είναι χρήση πλαστού κειμένου και διώκεται ως κακούργημα και υπάρχει ακόμα το θέμα της σύστασης διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης διότι εμπλέκεται μέσα και το θέμα των Σκοπίων που αυτό προβλέπεται από διεθνή συμφωνία και βάση του άρθρου 28 παράγραφος 2 του Συντάγματος υπερισχύει του εσωτερικού δικαίου ακόμα και επί του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αναφέρεστε συνεχώς ότι κάποιος βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις εναντίον του  κόμματος σας. Προφανώς δεν θα τον κατονομάσετε. Εσείς θα στραφείτε εναντίον του τραπεζίτη με κάποιον τρόπο νομικά έστω;
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Το όνομα του τραπεζίτη δεν αναφέρεται ρητά στο περιοδικό. Όμως από ότι ενημερώθηκα από τον κ. Βαξεβάνη η συγκεκριμένη συνέντευξη με ονόματα και επίθετα και ιδιότητες έχει δοθεί στην ελληνική αστυνομία και στην Εισαγγελία, στους τρεις εισαγγελείς που σας ανέφερα Ράϊκου, Κορέα και Αντωναράκου. Πιστεύω ότι θα μας γνωστοποιηθεί το όνομα του τραπεζίτη και βεβαίως θα στραφούμε εναντίον του όπως και όλων των εμπλεκομένων. Γνωρίζω ονόματα τα οποία φαίνονται στην αρχή με αρχικά στο περιοδικό αλλά δεν είναι δική μου δουλειά αυτή την στιγμή πριν με καλέσει η ελληνική Δικαιοσύνη που περιμένω την πρόσκλησή της να καταθέσω το οτιδήποτε. Θα καταθέσω στην ελληνική Δικαιοσύνη, γνωρίζω ότι τα ονόματα αυτά έχουν και άλλες ιδιότητες, ο σύζυγος της υπαλλήλου της υπηρεσίας ήταν και προμηθευτής της υπηρεσίας. Έφερε επανειλημμένα διαφορετικά ονόματα και έπαιρνε από τα μυστικά κονδύλια γνωρίζω ότι είχε προβεί στη δημιουργία ινστιτούτων ανά τον κόσμο με κονδύλια τα οποία άλλοτε εγκρίθηκαν και άλλοτε δεν εγκρίθηκαν, αλλά αυτά είναι θέματα που θα εξετάσει η δικαιοσύνη και βεβαίως θα στραφούμε επώνυμα εναντίον των πάντων. Ποτέ δεν σταματήσαμε και δεν κρύψαμε ονόματα. Πρέπει να είναι υψηλά διαφημιζόμενος, διότι το μήνυμα  που μας έστειλαν είναι ότι εσείς θα δώσετε ρεπορτάζ, αλλά δεν θα παίξει πουθενά  και για αυτό θα το παίξουμε στο ίντερνετ.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εγώ έχω αντιληφθεί για ποιόν τραπεζίτη μιλάτε, τον φωτογραφήσατε ήδη και μου κάνει εντύπωση γιατί δεν λέτε και αν θα πείτε κάποια στιγμή το όνομά του. Για να καταλάβω κάτι, υπάρχει συνέντευξη υπαλλήλου της ΕΥΠ της κυρίας που αναφέρετε σε ένα περιοδικό ;
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Όχι υπαλλήλου της ΕΥΠ, υπάρχει συνέντευξη μιας κυρίας η οποία ήταν υπάλληλος της εταιρίας που είχαν συστήσει ένα πρώην στέλεχος της ΕΥΠ που διώκεται για κακουργήματα, ένας προμηθευτής της υπηρεσίας του οποίου η σύζυγος εργάζεται στην υπηρεσία και τώρα και η υπάλληλος αυτή ομολόγησε ουσιαστικά στον συνάδελφό σας τον Κώστα Βαξεβάνη, ότι εκείνη έκανε την πλαστογραφία κατ’ εντολή του τραπεζίτη και των προϊσταμένων της στην επιχείρηση αυτή. Έδωσε τα στοιχεία της και το υλικό αυτό στην Δικαιοσύνη με την άδειά της βιντεοσκοπημένο και ότι οι ενέργειες αυτές έγιναν για τους συγκεκριμένους λόγους τους οποίους αναφέρει στη συνέντευξή της στο περιοδικό και οι οποίες έχουν δοθεί στην αστυνομία.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : θα θέλατε να μου πείτε με το χέρι στην καρδιά τι εξυπηρετούσε ο πόλεμος που λέτε ότι δέχθηκε το κόμμα σας προεκλογικά και τι εξυπηρετεί τώρα, αυτή η συνέντευξη μιας υπαλλήλου η οποία είναι εμπλεκόμενη;
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ:  Δεν μόνο μιας υπαλλήλου, εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Καταρχήν, το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ το οποίο φέρεται εν γνώσει του να παρέλαβε πλαστά έγγραφα για να τα χρησιμοποιήσει για πολιτικό πόλεμο, συμμετοχή δηλαδή σε έγκλημα. Φαίνεται ότι υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα τα οποία θέλουν να πλήξουν πολιτικό κόμμα που τους χαλούσε τη σούπα όπως επίσης και δημοσιογράφους και πραγματικά εκπλήσσομαι. Δηλαδή αν το όνομα σας εγράφετο, εσείς δεν θα θέλατε να διερευνηθεί η υπόθεση και δεν θα κάνετε συνέντευξη τύπου;  Αν δείτε τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος , αλλά και άλλων εφημερίδων που εν συνεχεία τα αναπαρήγαγαν, διότι εδώ έχει γίνει το εξής: το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ με πρώτο τον κ. Μιχελάκη, το διένειμε και το επιβεβαίωνε. Ο στόχος είναι πρώτα από όλα «έμμισθος της ΕΥΠ υποψήφιος βουλευτής». Και από κάτω: «δημοσιογράφος που κατεβαίνει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες» και από δίπλα: «μείζον πολιτικό ζήτημα για τον Πάνο Καμμένο ο οποίος είχε δηλώσει ότι απορρίπτει συναλλαγές κάτω από το τραπέζι  με βαλιτσάκια ή πακετάκια». Όταν μιλούν για βαλιτσάκια ή πακετάκια για ένα πολιτικό αρχηγό ενός νέου Κινήματος το οποίο κατεβαίνει για πρώτη φορά στις εκλογές, όταν στοχοποιούμαι ονομαστικά «μείζων πολιτικό ζήτημα» δεν καταλαβαίνετε ότι αυτή η επίθεση είναι πολιτική επίθεση και τη θυμάστε. Εξάλλου θα είδατε ότι η κατανομή ακόμη και των ψήφων ανά την Ελλάδα, στην Ήπειρο που υπήρχε μια πολύ μεγάλη δύναμη και με βάση δημοσκοπήσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  μειώθηκε κατόπιν των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων. Πολλά δε από τα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ή της συγκυβέρνησης χρησιμοποιούν τέτοιου είδους σενάρια,   προσπαθούν να ταυτίσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με τέτοιες σκοτεινές συνωμοσίες, τις οποίες εκείνοι δημιούργησαν και εκείνοι συνεχίζουν να συντηρούν προκειμένου να μας πλήξουν. Και θα δούμε και τον ρόλο κάποιων προσώπων που φέρεται να είχαν και ιδιαίτερες σχέσεις με σενάρια που εξελίχτηκαν στη συνέχεια εναντίον των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εγώ θέλω την πολιτική σας εκτίμηση, δεν θέλω να μου πείτε αν ξέρετε ή δεν ξέρετε. Θέλω την πολιτική σας εκτίμηση για τις αποκαλύψεις αυτές, δηλαδή, όλοι ξέρουμε, εδώ ζούμε, στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι, ότι όσοι εμπλέκονται σε τέτοια «παιχνίδια» σπανίως μιλούν και όταν μιλούν αναλαμβάνουν πολύ υψηλό ρίσκο για όσα λένε.
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Προσέξτε, εδώ φαίνεται, σήμερα στην συνέντευξη την οποία κάνει η συγκεκριμένη μάρτυρας η οποία λέει ότι «κατάλαβα κάποια στιγμή όταν είδα να στέλνουν ομάδα εναντίον του κ. Βαξεβάνη ότι εν συνεχεία θα σκοτώσουν εμένα» φοβήθηκε η συγκεκριμένη και για αυτό μίλησε. Το σημαντικό είναι ότι μίλησε και το σημαντικό είναι ότι ενεπλάκη η Ελληνική Αστυνομία και η ελληνική Δικαιοσύνη. Τέτοιου είδους υποθέσεις δεν μένουν ποτέ στο σκοτάδι, η αλήθεια πάντα βγαίνει, πολλές φορές όμως βγαίνει πάρα πολύ αργά. Σε μας δεν το κατάφεραν να είναι αργά.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Με τη σημερινή διοίκηση της ΕΥΠ είχατε κάποια επαφή, θα έρθετε σε κάποια επαφή, περιμένετε κάποια αντίδρασή της, κάποιες κινήσεις  για αυτό το ζήτημα;        
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Καταρχάς δεν θέλω ποτέ να εμπλέξω την ΕΥΠ, ασχέτως ποιος είναι στην κυβέρνηση διότι θεωρώ ότι είναι μια εθνική υπηρεσία και οι διοικήσεις της θα πρέπει να λειτουργούν με στόχο την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος. Απέφυγα και θα συνεχίσω να αποφεύγω πάντα να εμπλέκω αυτή την υπηρεσία. Για αυτό αναφέρθηκα στον κ. Δένδια, ο οποίος φέρεται να έχει κάνει την έρευνα αυτή και να έχει αποδειχθεί αυτό που σας λέω. Θεωρούμε ότι η αντίδραση του πρώην διοικητή της ΕΥΠ του κ. Μπίκα, όπως επίσης και του Συλλόγου των εργαζομένων ήταν σημαντική. Επίσης δεν πιστεύω ότι οι υπηρεσίες και ιδίως η ΕΥΠ, εμπλέκονται σε τέτοιου είδους σενάρια, κάποιοι επίορκοι ίσως και αυτούς τους επίορκους οι υπηρεσίες αυτές ξέρουν και να τους εντοπίζουν και να τους απομονώνουν.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Γιατί εκτιμάτε κ. Πρόεδρε ότι ο κ. Δένδιας δεν έχει δημοσιοποιήσει το πόρισμα από την εσωτερική έρευνα που έγινε στην ΕΥΠ;
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Καταρχάς μέχρι τώρα έχουμε την έγγραφη διαβεβαίωση και την έρευνα του διοικητού  της ΕΥΠ, του κ. Μπίκα, που αποκαλύπτει το πλαστό της αποδείξεως. Από εκεί και πέρα ο κ. Δένδιας καλώς έπραξε και διενέργησε την εσωτερική έρευνα και βεβαίως τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας συνέπιπταν με τις ανακοινώσεις του κ. Μπίκα. Τώρα πλέον προκύπτει το θέμα μετά από τη σημερινή καταγγελία και νομίζω ότι το να δοθεί στη Δικαιοσύνη μια πρόσθετη εσωτερική έρευνα η οποία έγινε όπως επίσης και να αποκαλυφθούν κάποια σημεία σε σχέση με τα μυστικά κονδύλια  που διατίθενται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, κατόπιν των καταγγελιών των οποίων υπάρχουν θα είναι χρήσιμο, επαναλαμβάνω, μόνο για τη Δικαιοσύνη. Γιατί ο συγκεκριμένος φερόμενος σαν μέλος της συγκεκριμένης εταιρίας, σας είπα ότι ήταν έμμισθος πράκτορας της υπηρεσίας, προμηθευτής της υπηρεσίας, ο οποίος φέρεται, να έχει καταθέσει διάφορα πρότζεκτ ανά τον κόσμο για να αποσπάσει μυστικά κονδύλια, όχι προς όφελος της υπηρεσίας, αλλά προς όφελος του εαυτού του.
Β. ΧΗΤΟΣ: Η γνωστή υπόθεση με το «μαγαζάκι» που είχαν στήσει στην οδό Ακαδημίας και αντί να παρακολουθούν τα συμφέροντα της ΕΥΠ και άρα του κράτους, έκαναν αλισβερίσι με μεγαλοτραπεζίτες και ιδιώτες επιχειρηματίες, κάρφωνε, ο ένας στο άλλον τι έλεγαν τα αντίπαλα συμφέροντα, είναι γνωστή η ιστορία αυτή.
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Και υπάρχει και νεκρός στα Σκόπια σας επαναλαμβάνω.
Θα ήθελα μόνο να κάνω μια άσχετη με την υπόθεση αυτή δήλωση για το θέμα της Μανωλάδας, γιατί έχει πάρει όπως οφείλει να πάρει, τεράστιες διαστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα αποτελέσματα του νεοναζισμού και τα αποτελέσματα της νομιμοποίησης ακραίων, όπως τους είχε κατονομάσει ο Κώστας Καραμανλής, ο πρώην πρωθυπουργός,  όπως επίσης και η δημοσιοποίηση των θέσεων τους οδηγεί σε τέτοιου είδους θλιβερά φαινόμενα, τα οποία προσβάλουν τη χώρα, προσβάλουν την παρτίδα μας και δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα και είναι καταδικαστέα από όλους μας και ιδιαίτερα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου