Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Σε καλύτερη κατάσταση η υγεία του Βασίλειου Σταθάκου μετά την εγχείριση στην οποία υπεβλήθη

«…Είμαι καλά. Ευγνωμονώ το Θεό που απέφυγα τα χειρότερα. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον τους για την περιπέτεια μου. Είμαι καλύτερα πονάω αλλά καλύτερα…προλάβαμε τα χειρότερα  »  με αυτά τα λίγα λόγια ο επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης Βασίλειος Σταθάκος  θέλησε να ευχαριστήσει όλους για το ενδιαφέρον που επέδειξαν μετά την απρόσμενη περιπέτεια του που βρέθηκε  προ ημερών για την οποία γράψαμε αναλυτικά. 
   
Ο κύριος Σταθάκος χειρουργήθηκε την προηγούμενη  Τετάρτη (04 09 13) από τους γιατρούς του νοσοκομείου της Σπάρτης στην  λεκάνη του η οποία υπέστη πολλαπλά κατάγματα από το τράνταγμα κατά την διάρκεια του ατυχούς συμβάντος.  Η κατάσταση του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του μοιάζει  πλέον να μην εμπνέει άμεσα  κάποια  ανησυχία-εκτός απροόπτου-  αν και θα χρειαστεί να μείνει για αρκετό διάστημα κλινήρης ενώ αμέσως μετά την ανάρρωση του θα πρέπει να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης για κινησιοθεραπεία με ειδικές  ασκήσεις  που θα του επιτρέψουν να μπορέσει  σταδιακά να επανέρθει και να ανατάξει.  Από την  πρώτη στιγμή αμέσως μόλις ενημερώθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης για το ατύχημα του επίτιμου προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων ΝΥ έδειξε –και δεν είναι σχήμα λόγου ή υπερβολή – ζωηρό ενδιαφέρον με συνεχή επικοινωνία με τους  ιατρούς και τα διευθυντικά στελέχη της ιατρικής μονάδος που φιλοξενείται ο κ. Σταθάκος στην Σπάρτη.

Στο πλευρό  του κυρ Βασίλη βρίσκεται διαρκώς η σύζυγος και σύντροφος της ζωής  του κυρά  Μαρία η οποία παρά την δική της σοβαρότατη  πρόσφατη περιπέτεια  με την υγεία της εν τούτοις καθημερινά είναι κοντά του. Η κυρά Μαρία την χρονιά που πέρασε χειρουργήθηκε και εκείνη ενώ η μετακίνηση της γίνεται με την βοήθεια βοηθητικών μέσων.    Το ζευγάρι των γερόντων  βρέθηκε στην Ελλάδα, στην ιδιαίτερη πατρίδα τους τα Ανώγεια Σπάρτης,   τον Ιούλιο που πέρασε,  με σκοπό να ξεκουραστεί από τις δυσκολίες της χρονιάς η οποία ήταν γεμάτη περιπέτειες που αφορούν την κατάσταση της υγεία τους.
Με τους γιατρούς του νοσοκομείου βρίσκεται σε επικοινωνία καθημερινά η θυγατέρα τους επίσης ιατρός Κάθριν Σταθάκου η οποία βρίσκεται στις ΗΠΑ.   Ο νεαρός Παναγιώτης Σταθάκος είχε ήδη επιστρέψει πολύ πριν το ατυχές συμβάν προκειμένου να επιστρέψει στα καθήκοντα του σχολείου του.    

Ο Βασίλειος Σταθάκος θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρις ότου είναι σε θέση να ταξιδέψει με ασφάλεια στις ΗΠΑ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου